Σε συμφωνία με τον Ντον Ρίβερς φαίνεται ότι έφτασαν οι Μιλγουόκι Μπακς λιγές ώρες μετά την λήξη της συνεργασίας τους με τον Έιντριαν Γκρίφιν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γκρίφιν είχε προσληφθεί από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο το καλοκαίρι, στη θέση του Μάικ Μπουντελχόζερ και έκατσε στον πάγκο των Μπακς για 43 αγώνες. Όμως, ύστερα από τις μέτριες εμφανίσεις των «Ελαφιών» καθώς και την αδυναμία του να ενώσει το δίδυμο Αντετοκούμπο-Λίλαρτ, η ομάδα αποφάσισε την λήξη της συνεργασίας τους. Όπως αναφέρει το CNN Sports, τελικώς κατέληξε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Γκλέν Ντον Ρίβερς.

BREAKING: Bucks are hiring Doc Rivers as HC, per CNN Sports pic.twitter.com/CnWsvah2kB

— NBA on TNT (@NBAonTNT) January 24, 2024

Οι πληροφορίες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αναφέρουν ότι ο Ρίβερς απόδεχτηκε την πρόταση των Μπακς τα ξημερώματα της Τετάρτης και επίσημα πλέον, ο 62χρονος προπονήτης γίνεται κάτοικος του Ουινσκόνσιν έπειτα από τρια χρόνια στη Φιλαδέλφεια. BREAKING: Bucks are hiring Doc Rivers as HC, per @cnnsport pic.twitter.com/3e4NibmG55

— Bleacher Report (@BleacherReport) January 24, 2024

Για την ιστορία ο Ρίβερς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τους Ορλάντο Μάτζικ όπου έμεινε την τετραετία 1999-2003. Ακολούθησαν εννέα χρόνια στους Μπόστον Σέλτικς (2004-2013) και άλλα επτά χρόνια (2013-2020) στους Λος Άντζελες Κλίπερς για να βρεθεί από το 2020 έως και το 2023 στους Φιλαδέλφια Σίξερς.

Διαβάστε ακόμη: