Δύτες βρήκαν το πτώμα του τελευταίου αγνοούμενου του ναυαγίου στη Σικελία, που πιστεύεται ότι είναι η κόρη του Μάικ Λιντς, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή κοντά στο θέμα στο Reuters.

Η κοπέλα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παγιδευμένη, όπως και τα άλλα θύματα, μέσα σε μία από τις καμπίνες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Εισαγγελία του Termini Imerese, με επικεφαλής τον Αμπρότζιο Καρτόζιο, ερευνά γιατί το πολυτελές σκάφος Bayesian ανετράπη και βυθίστηκε κοντά στο λιμάνι του Πορτιτσέλο λίγο πριν από τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας.

Στο μεταξύ, έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας έχουν ξεκινήσει οι ιταλικές Αρχές σε σχέση με το τραγικό ναυάγιο στο Παλέρμο που κόστισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους.

Οι ερευνητές εξετάζουν τα αδικήματα της «πρόκλησης ναυαγίου και πολλαπλής ανθρωποκτονίας εξ αμελείας» εις βάρος «αγνώστων προσώπων», σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα.

Οι Εισαγγελείς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου αύριο το πρωί, κατά την οποία αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνά τους.

Η πρόκληση ναυαγίου αποτελεί ξεχωριστό αδίκημα σύμφωνα με τον ιταλικό ποινικό κώδικα και επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 12 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι, τα τελευταία 24ωρα, τα αίτια πίσω από τη βύθιση της θαλαμηγού του μεγιστάνα Μάικλ Λιντς – που είναι μεταξύ των νεκρών – αποτελούν αντικείμενο εικασιών.

Διάφορες θεωρίες έχουν διατυπωθεί από ειδικούς σχετικά με το τι προκάλεσε το τραγικό ναυάγιο, με τον CEO της εταιρείας που το κατασκεύασε να μιλά για «πολλαπλά ανθρώπινα λάθη».

Διαβάστε ακόμη: