Η Νατάσα Θεοδωρίδου σε συνέντευξή της ρωτήθηκε γιατί τόσα χρόνια λέει «όχι» σε προτάσεις για κριτική επιτροπή σε talent show.

Στην ερώτηση: «Έχεις πει ότι μία ιδιότητα θέλεις να σε ακολουθεί, αυτή της τραγουδίστριας. Έχεις αρνηθεί προτάσεις να συμμετάσχεις σε κριτικές επιτροπές talent shows, κάτι που σου προτείνεται επίμονα εδώ και πολλά χρόνια, ακόμα και σήμερα», απάντησε:

«Έτσι είναι και θα σου εξηγήσω γιατί. Σε αυτή τη ζωή έχουμε μία επαγγελματική ιδιότητα. Την επιλέγουμε γιατί την αγαπάμε και αυτό είναι και το ιδανικό. Το πιο όμορφο είναι να ρίχνεις φως σε αυτό που είσαι πραγματικά. Επειδή στην εποχή μας υπάρχει υπερπληροφόρηση, νιώθω πως κάποια πράγματα πρέπει να μένουν σταθερά και ξεκάθαρα. Αν λοιπόν κληθώ να κάνω τον κριτή, που την εμπειρία την έχω γιατί η διαδρομή είναι μεγάλη, θα πρέπει κάποια στιγμή να πω και κάτι που δεν θα είναι καλό, δεν θα είναι θετικό και υποστηρικτικό και με αυτό θα ορίσω τη στιγμή ενός παιδιού. Γιατί να το κάνω αυτό, και μάλιστα δημόσια; Δεν το θέλω. Ας με κυνηγάνε, μου αρέσει. Να συνεχίσουν! Αλλά εγώ μάλλον θα συνεχίσω να λέω όχι», είπε στο περιοδικό «OK!».