Η Νατάσα Καλογρίδη «σοκάρει» το Instagram με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της καθώς πόζαρε γυμνή στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην πιο- ίσως- ακραία φωτογραφία που ανέβασε ποτέ.

Γνωστή για τις ακραίες της δηλώσεις και το θάρρος των όσων λέει και κάνει, δημοσίευσε μια φωτογραφία της που δεν περίμενε κανείς. Και αμέσως τα σχόλια έπεσαν… βροχή! Πάντως, το ομολογουμένως ακραία σέξι στιγμιότυπο, ανέβηκε στο Ιnstagram, με τη διάσημη ηθοποιό να καλύπτει τα επίμαχα σημεία με μεταλλικά αξεσουάρ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει μια προκλητική της φωτογραφία καθώς και στο παρελθόν είχε ανεβάσει μια θολή, ασπρόμαυρη όπου διακρίνεται μόνο το κάτω μέρος του εσώρουχου, δίχως να φαίνεται αν και τι φοράει παραπάνω.

Λίγα λόγια για τη Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη, γεννημένη στις 5 Ιουλίου του 1978, είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο και την τηλεόραση. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 14 ετών και για 4 χρόνια έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Εκεί σπούδασε σχέδιο μόδας, ενώ διακρίθηκε και σε διαγωνισμό σχεδίου. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα σπούδασε θέατρο, με το οποίο έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά. Έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες, όπως με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και άλλους.

Είχε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Πέρα τα επαγγελματικά της, έχει απασχολήσει τα μέσα, στο παρελθόν, και με τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, για την οποία είχε μιλήσει και στη συνέντευξη στην εκπομπή «DOT.» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ηθοποιός, που συμμετείχε στο J2US με τον Νικόλα Ραπτάκη, είχε αναφερθεί, μεταξύ άλλων, και στο πώς είναι οι σχέσεις της σήμερα με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μετά τον χωρισμό τους.

«Η σχέση με αυτή τη συγκεκριμένη προσωπικότητα, ήταν μια σχέση πνευματική και δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει. Η σχέση μας πλέον δεν είναι καθημερινή», είχε πει χαρακτηριστικά.

Και είχε προσθέσει το εξής: «Είναι ένας άνθρωπος που σου εξελίσσει το πνεύμα και σε ταξιδεύει και σε φτάνει μέχρι και την έκσταση την πνευματική… Γιατί τολμώ να πω ότι με έφτασε μέχρι και σε αυτό το σημείο… Δεν με ενδιέφερε τι συνέβαινε γύρω από τη σχέση μας, εμένα με ενδιέφερε τι συνέβαινε με εμάς. Δεν έμπαινα καν στην υπόλοιπη τρέλα. Η σχέση μας δεν έχει σταματήσει. Έχει πάρει μια άλλη μορφή. Δεν θα έλεγα πως έχει σταματήσει».