Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Σταμάτης Σπανουδάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου, η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού μίλησε για την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους.

Στην εκπομπή δεν σχολιάστηκε μόνο η απάντηση του γνωστού συνθέτη αλλά και η ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Δεν ξέρω από που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του;», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Ο συνεργάτης της Ναταλίας, Κώστας Τσουρός ανέφερε πως είναι ξεπερασμένη και η ερώτηση πλέον, «Ποια είναι η άποψή σου για την ομοφυλοφιλία».

https://www.youtube.com/watch?v=ZOTxbgNEfds&t=143s&ab_channel=Zappitshow

Λίγο αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου, έστειλε προσωπικό μήνυμα στη Ναταλία λέγοντας πως η ερώτηση έγινε με αφορμή παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του κ. Σπανουδάκη και ότι κόπηκε στο μοντάζ ολόκληρη η ερώτηση που έκανε.

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη ήταν με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές. Είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε όσα είπα», ήταν το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η Ναταλία ζήτησε αμέσως συγγνώμη από το Νίκο Χατζηνικολάου, και ζήτησε από τους συνεργάτες της να βρουν και να παίξουν όλο το απόσπασμα στον αέρα.

«Δεν μπορώ να είμαι πάνω απ΄όλα. ΄Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγνώμη. Δεν το είδα όλο το απόσπασμα. Ρωτάω ευθέως το κοντρόλ. Αυτά τραβάω. Δε γίνεται να εκθέτουμε ολόκληρο Νίκο Χατζηνικολάου», κατέληξε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Σχετική είδηση: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.