Η σχέση που είχε η Ναταλία Γερμανού με τον Θάνο Καλλίρη είναι γνωστή, με τους δύο τους να μην διστάζουν να μιλήσουν για τον δεσμό τους.

Όταν ήταν καλεσμένος, πριν από τρεις μήνες περίπου, στο τηλεοπτικό σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη, της Ντορέττας Παπαδημητρίου και της Μαρίας Σολωμού ο Θάνος Καλλίρης, είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη από την περίοδο που είχαν σχέση.

Ο τραγουδιστής, είχε εκφράσει ότι το τραγούδι «Είσαι Μπελάς», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του 1990, το έγραψε για τη γνωστή παρουσιάστρια, με την οποία ήταν ζευγάρι.

Η Ντορέττα τον ρώτησε ποιος έγραψε το συγκεκριμένο κομμάτι, εκείνος απάντησε ότι είναι δημιουργία του ίδιου και τότε η ηθοποιός και παρουσιάστρια τον ρώτησε αν ήταν «αυτοβιογραφικό», από αυτά που ζούσε δίπλα στη Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά», είχε αναφέρει με περίσσιο χιούμορ ο Θάνος Καλλίρης στις Roomies. Το απόσπασμα είχε παίξει στο «Καλό Μεσημεράκι» με το ανάλογο σχόλιο από τον Νίκο Μουτσινά κι έτσι είχε φτάσει και στο… τραπέζι του «Happy Day».

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού είχε πάρει το κινητό της στέλνοντας την απάντησή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Πεντέμισι χρόνια κατοχή με τόσες επαναστάσεις πες στον Θάνο δεν έχει υπάρξει ξανά», έγραψε η Ναταλία και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε.

Το όλο νόημα δώρο στη Ναταλία Γερμανού

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής, δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης, μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Φαντάζομαι πως ναι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα».

Τώρα λοιπόν, ένα δώρο με νόημα έκανε ο Θάνος Καλλίρης στη Ναταλία Γερμανού. Ο τραγουδιστής εισέβαλε στο πλατό του «Καλύτερα δε Γίνεται» και της έδωσε το δίπλωμα αποφοίτησης της από το ΙΕΚ… Καλλίρης. Φυσικά, επρόκειτο για χιουμοριστική κίνηση σχετικά με όσα είχε πει παρουσιαστρια για την περίοδο που είχαν σχέση και τα οποία έγιναν viral.

Πάντως, η Ναταλία Γερμανού όταν είδε το «πιστοποιητικό αποφοίτησης Καλλίρη» ξέσπασε σε γέλια και είπε: «Άτακτο κορίτσι ήμουν, είπε ο φρόνιμος ζούμε μεγάλες στιγμές, καταπληκτικό».

https://www.youtube.com/watch?v=maRkZmRNay8