Αρκετά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα βραβεία Mad Video Music Awards το βράδυ της Τετάρτης. Σε ένα από τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου απεικονίζεται ο Γιώργος Αρσενάκος και η Ζόζεφιν που παρεμποδίζουν έναν άνδρα τη στιγμή που περνούσε από μπροστά τους και την ώρα που περίμεναν να ακούσουν αν η τραγουδίστρια θα παραλάμβανε ένα βραβείο.

Η Ναταλία Γερμανού το πρωί του Σαββάτου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο σχετικά με το περιστατικό λέγοντας: «Δεν θέλω να είμαι επιθετική, θα πω απλώς ότι είναι μια κακή στιγμή του Γιώργου Αρσενάκου αυτό που θα παρακολουθήσουμε στο βίντεο που θα δείτε αμέσως».

«Ό,τι κι αν είναι, δεν σπρώχνουμε έναν άνθρωπο για να μην μας χαλάσει το story. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Γιώργος Αρσενάκος που τον γνωρίζω πολλά χρόνια και η Ζόζεφιν με την οποία δεν έχω τίποτα, νιώθει το κορίτσι ότι είναι η Αριάνα Γκράντε, πώς γνώριζαν εξ αρχής ότι θα βραβευτούν;», πρόσθεσε και αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

«Ελπίζουμε να ζητήθηκε συγγνώμη. Εμένα με στεναχώρησε αυτό που είδα, θέλω να πιστεύω στους ευγενικούς ανθρώπους» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.