Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». Ο γνωστός κριτικός μίλησε για το κίνημα Me Too, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τη Ναταλία Γερμανού, που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης δήλωσε: «Δεν θα πω τη γνώμη μου για έναν άνθρωπο που ξέρω και το ήθος του τόσα χρόνια; Αν είχε επέμβει εισαγγελέας, δεν θα υπερασπιζόμουν κανέναν. Ποια σωματική βλάβη; Ξέρεις τι είναι σωματική βλάβη; Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι μπορεί αν το κάνεις ψέματα για να πάρεις κάποια χρήματα και να εκβιάσεις έναν άνθρωπο ή κάποια στιγμή αυτός να τα κατάφερε κι ε΄συ να μην τα κατάφερες. Με το Me Too μπορείς να δώσεις δικαιοσύνη και σε πονεμένους ανθρώπους, που δεν είχαν τη διάθεση και τη δύναμη να μιλήσουν όταν έπρεπε. Η αξιοπρέπεια είναι ακριβό σπορ και την αποκτάς εκείνη την ώρα. Μετά από 20 χρόνια θολώνει λίγο το θέμα. Άρα λοιπόν ή μιλάς ή το κλείνεις. Μήπως πρέπει κι ο άλλος να τιμωρηθεί επειδή τα κατάφερε και δεν τα κατάφερε ο άλλος;».

https://www.youtube.com/watch?v=c-ehkpZeWjY&ab_channel=Zappitshow

Η Ναταλία Γερμανού μετά την προβολή της συνέντευξης, ανέφερε: «Άναυδη! Ο Δημήτρης Πανόπουλος με κάλυψε σε πολλά με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του… Θα διαφωνήσω με το θέμα της αξιοπρέπειας κι αν είναι ακριβό σπορ. Ακριβό είναι το γκολφ. Την αξιοπρέπεια την έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του. Σε ποια στιγμή της ζωής σου νιώθεις έτοιμος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να πάρεις πίσω τη χαμένη σου αξιοπρέπεια το αποφασίζεις εσύ… Δεν είναι η αξιοπρέπεια μιλάς τώρα ή ποτέ».