Για τη δημοσκοπική εικόνα του ΠΑΣΟΚ που εμφανίζεται «κολλημένο» στην τρίτη θέση πίσω από την Πλεύση Ελευθερίας μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Νάντια Γιαννακοπούλου, λέγοντας «η εικόνα αυτή δεν μας ικανοποιεί».
«Το ΠΑΣΟΚ αδικείται από αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε μια εν δυνάμει κυβερνητική δύναμη. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αλλά πρέπει να δούμε πολλά περισσότερα» πρόσθεσε η κ. Γιαννακοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ερωτηθείσα αν τίθεται θέμα Ανδρουλάκη, η ίδια εμφανίστηκε αρνητική λέγοντας «ο κ. Ανδρουλάκης επανεξελέγη πανηγυρικά πριν από μερικούς μήνες. Δεν πρόκειται να βάζουμε ζητήματα κάθε λίγους μήνες».
Ωστόσο τόνισε ότι «πρέπει να συζητήσουμε στα εκλεγμένα όργανα τι δεν πάει καλά και οι θέσεις δεν περνάνε όσο εμείς θέλουμε».
Παράλληλα, πήρε αποστάσεις από τη δήλωση Τσουκαλά για τη δεύτερη θέση λέγοντας «ο μόνος στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρωτιά», τονόζοντας για τη φράση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ «έγινε εν τη ρύμη του λόγου μην τον κρεμάσουμε».