Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ η οποία βιώνει την πιο όμορφη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός με αναρτήσεις της στα social media μετρούσε αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δεν μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμαστε σπίτι, πίναμε ποτό…», είχε φανερώσει η ίδια η Νάντια Μπουλέ για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της.

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος…»

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχε πάει το μυαλό μου καν και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Για καιρό είχα ταλαιπωρηθεί με γυναικολογικά προβλήματα και είχα την πεποίθηση ότι πολύ πιθανόν να μην μπορώ να κάνω παιδί» είχε αναφέρει η Νάντια Μπουλε σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Και συνέχισε: «Όταν βγήκε θετικό δεν το πίστευε ούτε ο σύντροφός μου. Κάναμε και δεύτερο τεστ και μίλησα με τον γιατρό μου και του είπα ότι έχω την πεποίθηση ότι ίσως να είμαι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ, του είπα δύο και μου απάντησε: Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος».

«Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη. Η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Υπάρχουν εκείνες που το περιμένουν πώς και πώς και είναι όλο χαρά. Εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι το ότι θα αλλάξει αυτό που ζεις τώρα. Η χαρά ήρθε αργότερα, όταν έκατσε η πληροφορία».

Η στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Σημειώνεται πως ήταν 4 Μαρτίου όταν η Νάντια Μπουλέ η οποία μέσα από το λογαριασμό της στα social media ανακοίνωνε πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Και επειδή αυτή η χαρά δεν κρύβεται η ηθοποιός που φέτος συμμετείχε στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Αγγελική» είχε ανεβάσει και μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δήλωνε ξαφνιασμένη και ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστ της: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».