Η Νάνσυ Αλεξιάδης συμμετείχε στο Fame Story του ANT1 ενώ τα μέσα είχαν ασχοληθεί έντονα με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιανό.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη είναι από τις παίκτριες τηλεοπτικών ριάλιτι που ξεχώρισαν για το εκρηκτικό ταπεραμέντο τους πέρα από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Πλέον όμως, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της με τη Νάνσυ Αλεξιάδη να ανοίγει την καρδιά της στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, γνώρισε τον έρωτα της ζωή της ενώ εξήγησε ότι βρέθηκε στο Ντουμπάι και στη Βαρκελώνη.

Και μπορεί από τότε που ήταν στο Fame Story να έχουν περάσει κοντά στα 20 χρόνια, 17 για την ακρίβεια, μα  η Νάνσυ Αλεξιάδη δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Τι κάνει σήμερα η Νάνσυ Αλεξιάδη;

Αντιθέτως, πιο όμορφη από ποτέ μίλησε στην κάμερα στης τηλεοπτικής εκπομπή του «Μεγάλου Καναλιού» για τη νέα της ζωή στη Βαρκελώνη, τον σύντροφό της και τον επικείμενο γάμο της αλλά και για τα επαγγελματικά της αυτή την περίοδο.

«Αυτή τη στιγμή μένω στη Βαρκελώνη με τον σύντροφό μου. Πριν μέναμε στο Ντουμπάι. Είχα μία εμφάνιση στο Ντουπάι, γνωριστήκαμε με τον σύντροφό μου και αποφάσισα να μείνω μόνιμα».

Πάντως, η γοητευτική Νάνσυ Αλεξιάδη έδωσε ένα μικρό sneak peak, μια μικρή γεύση για τις μελλοντικές της συνεργασίες.

«Θα κάνω κάποιες συνεργασίες που αφορούν στη μόδα και το θέμα, τόσο στη Βαρκελώνη όσο και στην Ελλάδα».

Μένει στη Βαρκελώνη και παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της

Όπως αποκάλυψε, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, την οποία και δέχτηκε. Μάλιστα, και οι δύο τους θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους και να αποκτήσουν ένα παιδί.

Η Νάνσυ Αλεξιάδη αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από το Survivor, αν και η συνεργασία δεν προχώρησε.

«Όταν τελείωσε το συμβόλαιο μου με τη δισκογραφική, ήρθε η κρίση και έπρεπε να πληρώνω εγώ τις παραγωγές. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο. Κρατάω ότι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα», κατέληξε.