Σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε από τη ζωή ο Φώτης Πονηρός, γνωστός κοσμηματοπώλης της Μυκόνου, με την είδηση του θανάτου να προκαλεί θλίψη στους κατοίκους του νησιού.

Σύμφωνα με τον αδερφό του, Γιώργο Πονηρό, που μίλησε στον Alpha αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή, ενώ το πρωί της ίδιας ημέρας ο επιχειρηματίας είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

“Από ανακοπή, ανακοπή. Είχε κορωνοϊό. Μέσα σε μια μέρα δηλαδή και το βράδυ έπαθε ανακοπή. Χθες το απόγευμα. Πήγε έκανε ένα τεστ covid, διαγνώστηκε θετικός, πήγε σπίτι του, αυτό” δήλωσε ο αδερφός του 40χρονου.

“Δεν είχε κανένα πρόβλημα, εγώ το ήξερα ότι είχε διαγνωστεί με covid, με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε και ότι θα είναι δύσκολο να πάει στη δουλειά τις επόμενες μέρες, να ανοίξει το κατάστημα της Μυκόνου. Ήταν στο κρεβάτι, θα καθόταν δυο, τρεις μέρες, όσο ήταν. Ένιωθε δυσφορία” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι δικοί του ανησύχησαν που δεν άνοιξε το κατάστημά του και έτσι ένας φίλος του πήγε στο σπίτι και τον βρήκε νεκρό. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Φώτης Πονηρός δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα, ούτε είχε κάποιο άλλο θέμα με την υγεία του, δεν έπινε και δεν κάπνιζε, ενώ αφήνει πίσω τη σύζυγό του και το παιδί που είχε αποκτήσει πρόσφατα.

“Η τοπική κοινωνία της Μυκόνου έχει συνταραχθεί από την είδηση της απώλειας του Φώτη Πονηρού. Ο Φώτης, ο χαμογελαστός επιχειρηματίας, κάτοικος, φίλος και δημότης της Μυκόνου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη και ατελείωτα γιατί σε όλους μας” δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος της Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η σορός έχει μεταφερθεί στην Αθήνα και αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή.

Διαβάστε περισσότερα