Τα πάρτι σε πολυτελή καταλύματα δίνουν και παίρνουν αυτό το διάστημα στη Μύκονο. Το κακό είναι ότι σε αυτά τα πάρτι δεν τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, αφού εκατοντάδες άτομα συνωστίζονται και διασκεδάζουν σε μικρούς χώρους.

Σε ένα τέτοιο πάρτι συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Σέρτζι Ρομπέρτο μαζί με τη σύζυγό του και μοντέλο στο επάγγελμα, Κοράλ Σιμάνοβιτς.

 

Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο 29χρονος διεθνής Ισπανός άσος μαζί με την εντυπωσιακή αγαπημένη του, χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μάσκες, σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Την ίδια στιγμή, αναφέρει το ίδιο Μέσο, οι επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης στη Μύκονο πλήττονται σημαντικά από τους περιορισμούς στο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής, και θεωρούν άδικη την όλη κατάσταση, καθώς τα ανεξέλεγκτα πάρτι στις βίλλες αποτελούν υγειονομικές βόμβες και οδηγούν σε απώλειες φόρων, ασφαλιστικών εισφορών και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Για τους παραπάνω λόγους τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Μυκόνου στον τομέα της διασκέδασης απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς, αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες της κυβέρνησης για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι.