Γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας, συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κοκαΐνη και XTC στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», στο κύκλωμα που «ξεδόντιασε» η Ασφάλεια Μυκόνου, εκτός από την εκρηκτική 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν επίσης ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάσταση οικογένεια που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και τα καλοκαίρια μετακομίζει στη Μύκονο, ο οποίος αγόραζε κοκαΐνη από την σκοπιανή συμμορία.

Μύκονος: Γνωστή influencer, κόρη πολιτικού συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης - Ξεσκεπάστηκε «καρτέλ»

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά από πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των Σκοπιανών dealers που παρουσιάζονταν ως concierges και με το πρόσχημα των εξυπηρετήσεων στην πελατεία του κοσμοπολίτικου νησιού, πάσαραν τη «λευκή κυρία» στα επώνυμα «ρουθούνια».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό το κύκλωμα. Αυτό που προέκυψε είναι ότι η ομάδα από τα Σκόπια είχε διάκριτους ρόλους.

Μύκονος: Γνωστή influencer, κόρη πολιτικού συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης - Ξεσκεπάστηκε «καρτέλ»

Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’εντολή του και υπό την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις.

Από την άλλη, ο 35χρονος με τη συνδρομή της εντυπωσιακής 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό από τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών.

Η αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν η γνωστή influencer και ο αρχηγός του καρτέλ

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου, όρισαν το πρωί της Τετάρτης ως τη μέρα της εφόδου για να βάλουν στο χέρι το κύκλωμα ναρκωτικών και να δώσουν τέλος στη δράση του.

Έτσι, νωρίς το πρωί και ενώ διαπίστωσαν από την παρακολούθηση ότι η «τριπλέτα» των concierges ετοίμαζαν βαλίτσες για να μετακομίσουν από το κατάλυμα όπου διέμεναν προς άγνωστη κατεύθυνση για να σβήσουν τα ίχνη τους, αποφάσισαν να επέμβουν.

Μύκονος: Γνωστή influencer, κόρη πολιτικού συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης - Ξεσκεπάστηκε «καρτέλ»

Στις 14:55 και ενώ το «δεξί χέρι» του αρχηγού επιβαίνοντας σε ενοικιαζόμενη μοτοσικλέτα πήγε να τον συναντήσει σε κατάστημα στον Κλουβά οπου βρισκόταν με την ξανθιά γνωστή influencer, έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά: 437 ναρκωτικά δισκία XTC, 220,3 γραμμάρια κοκαΐνη, 270,9 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη, 159,4 γραμμάρια κάνναβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των επαφών τους συνεχίζονται.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση οι Αρχές συνέλαβαν και έναν Λιβανέζο dj ο οποίος ήταν πελάτης του σκοπιανού καρτέλ κόκας.

Ο 36χρονος κατείχε 3,7 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από την εγκληματική ομάδα.

influenver_koka_in__2_