Την Δευτέρα 24 Ιουλίου προσγειώνεται στη Μύκονο ο πρώην σούπερ σταρ του NBA Σακίλ Ο΄ Νιλ που θα μείνει ένα τριήμερο στο νησί των ανέμων.

Ο θηριώδης πρώην σέντερ που θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίχτες όλων των εποχών στη θέση που έπαιζε εξασκεί εδώ και χρόνια το επάγγελμα του dj,

Έχει εμφανιστεί με το καλλιτεχνικό όνομα Dj Diesel σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Tomorrowland και στις 25 του μήνα θα παίξει στο Santanna, που πέρυσι έφερε τον τον 50 Cent.

Μύκονος: Έρχεται ο Σακίλ Ο' Νιλ

Ο Σακίλ θα μείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε βίλα του νησιού ενώ μια μέρα πριν από την εμφάνιση του θα δώσει το παρόν στο event με τον Black Coffee, τον οποίο θαυμάζει, ο οποίος θα παίξει στο Santanna για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι.

Ο τετράκις πρωταθλητής του NBA ασχολείται με την μουσική πάνω από δέκα χρόνια, έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και παίζει μουσική σε διάσημα κλαμπ ανά τον κόσμο.

Με 2.16 μέτρα ύψος και 147 κιλά βάρος ο Shaq Attack όπως τον φώναζαν όταν μεσουρανούσε στο μπάσκετ, έρχεται για πρώτη φορά ως dj στο «νησί των ανέμων».

Το μόνο σίγουρο το βράδυ που θα ανέβει στα decks είναι ότι όπου και να κάθονται οι πελάτες θα τον βλέπουν!

Διαβάστε περισσότερα