Θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι; Η φημολογία «φούντωσε» πάλι τις τελευταίες μέρες. Τον… χορό έσυρε η «Mundo Deportivo» που επαναφέρει ξανά το θέμα της Μπαρτσελόνα στο μυαλό του Νεϊμάρ. Μάλιστα, όπως, τονίζει οι «μπλαουγκράνα» έχουν ένα ακόμα ατού. Τη θέληση των παικτών του συλλόγου να γίνουν συμπαίκτες με τον 29χρονο άσο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το όνομα του Νεϊμάρ συζητιέται πλέον όλο και περισσότερο στα αποδυτήρια. Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες που έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Έτσι, έχουν επηρεάσει και τους πιο… νέους, που φαίνεται να προτιμούν τον Βραζιλιάνο από τους Μέμφις Ντεπάι και Τζίνι Βαϊνάλντουμ, όπως επισημαίνει το ισπανικό Μέσο. Βέβαια, η περίπτωση απόκτησης του έχει κι αυτή τις δυσκολίες της.

Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει πως για να τον αποκτήσουν άμεσα οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να πληρώσουν. Πράγμα φαινομενικά αδύνατο με τα τωρινά δεδομένα, αφού τα ταμεία τους είναι… άδεια. Το μόνο σενάριο που μπορεί να έχει μια δόση αλήθειας είναι να περιμένουν μέχρι την επόμενη σεζόν για να κάνουν κίνηση. Όταν δηλαδή ο Βραζιλιάνος άσος θα μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους Παριζιάνους. Μέχρι, τότε η Μπαρτσελόνα είναι… αναγκασμένη να βρίσκεται στο «περίμενε».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.