Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων ομάδων το καλοκαίρι αφού το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τελειώνει. Στους μνηστήρες για την απόκτησή του προστέθηκε η Μπαρτσελόνα.

Η Mundo Deportivo αναφέρει πως το σενάριο αυτό έχει αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Οι Καταλανοί μπορεί να έχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα όμως η διοίκηση Λαπόρτα θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Οι «μπλαουγκράνα» ξέρουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Ρεάλ Μαδρίτης και οι «μεγάλοι» της Premier League έχουν προβάδισμα έναντι της Μπαρτσελόνα όμως η καταλανική ομάδα είναι μέσα στην υπόθεση. O Γάλλος σούπερ σταρ οδεύει ολοταχώς στο φινάλε της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μοιάζει κάτι παραπάνω από δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει την παρουσία του στο Παρίσι. Αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του όμως ακόμη δεν έχει καταλήξει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σαφές πως έχει το προβάδισμα για τον Εμπαπέ όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο. Το να δούμε τον Γάλλο βέβαια στην Μπαρτσελόνα θα είναι η μεγαλύτερη των εκπλήξεων στην υπόθεση. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αρέσκεται στο να κάνει ντόρο με τις κινήσεις του οπότε δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Τραβηγμένο το σενάριο της Mundo Deportivo αλλά…

Διαβάστε ακόμη: