Θα σκέφτεστε πως αν είχατε ζήσει μια ζωή όπως ο Μπόμπι Μπράουν, θα είχατε μάθει σχεδόν τα πάντα για τον εαυτό σας. Αλλά προφανώς, ο Μπόμπι Μπράουν δεν ήξερε ότι ήταν κλειστοφοβικός μέχρι που έπαιζε ως καβούρι στην 5η σεζόν του The Masked Singer. Ενώ τραγουδούσε το “Give It to Me Baby” από τον Rick James, το «καβούρι» έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή λόγω κρίσης πανικού. Μιλώντας στον Billboard, ο Μπράουν είπε, «Απλώς συγκινήθηκα ερμηνεύοντας το τραγούδι του Rick James και δεν μπορούσα να κινηθώ όπως θα κινούμουν και προσπαθούσα να αναπνέω ταυτόχρονα.

Bobby Brown Believes Nick Gordon 'Definitely' Had Role In Whitney Houston's  Death - BpositiveNow

Ο Μπράουν, πρωην συζυγος της Γουιτνει Χιουστον. ήταν πάντα γνωστός για τον ενεργητικό χορό του κατά τη διάρκεια της παράστασης, και η διαμάχη με το κοστούμι καβουριού ήταν κάτι περισσότερο από ό, τι είχε διαπραγματευτεί. «Φοράω ελαφριά ρούχα όταν τραγουδάω κανονικά και αυτό είχε τόσα πολλά στρώματα που με εμπόδισαν να κινηθώ όπως εγώ θέλω», είπε ο Μπράουν. «Αλλά ήταν διασκεδαστικό να το έχω και απλά έπρεπε να ασχοληθώ με το γεγονός ότι ήταν βαρύ και περιοριστικό». Η πρόκληση ήταν λίγο υπερβολική για τον Μπράουν και τον έστειλε σπίτι μαζί με το Seashell του Tamera Mowry-Housley.

https://www.youtube.com/watch?v=u8pW5n0EAOk

Αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη στο διπλό επεισόδιο του The Masked Singer. Η προσκεκλημένη κριτής Ρίτα Γουίλσον τραγούδησε ένα κομμάτι του «Hip Hop Hooray» του Naughty By Nature επειδή… μπορούσε; Η Wilson έχει προφανώς απομνημονεύσει τη ραπ από τότε που έπρεπε να το κάνει στο Boy Genius, σύμφωνα με το AV Club. «Ίσως να μην το ξέρετε αυτό για μένα», είπε η Γουίλσον στον Χαμαιλέοντα, «αλλά μπορώ να φτύνω κάποια τραγούδια με ροή». Δεν το γνωρίζαμε αυτό, Ρίτα. Ο κόσμος είναι γεμάτος εκπλήξεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr