Άλλοι επενδυτές μπήκαν στο fund του πρώην τραπεζίτη που φέρεται δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση;
Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούμε και διαβάζουμε για διάφορα funds πρώην τραπεζιτών τα οποία αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες, όπως πχ πρώην «ωραίος» τραπεζίτης αποφάσισε να γίνει «καστανάς», διερωτώμαι: το γνωστό Ίδρυμα του κυρίου της κυρίας, αυτό όπου οι διαχειριστές μετατράπηκαν σε κληρονόμοι και οι κληρονόμοι εκδιώχθηκαν, μολονότι φιλανθρωπικό (;;;), μπήκε τελικά στο κερδοσκοπικό – τοκογλυφικό fund του πρώην τραπεζίτη; Και αλήθεια, άλλοι επενδυτές μπήκαν στο εν λόγω fund; Και ποιοι είναι αυτοί!
Για την ιστορία πάντως μου λένε ότι ο συγκεκριμένος πρώην τραπεζίτης φέρεται δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση και ειδικότερα με τον πρωθυπουργό γιατί δεν τον συμπεριέλαβε στην Επιτροπή των Σοφών για τα 72 δις. του ταμείου Ανάκαμψης!
Προφανώς ο πρωθυπουργός θα ήταν …προκατειλημμένος απέναντι του! Τέτοια επιτυχία που έκανε με την τράπεζα όπου ήταν διευθύνων σύμβουλος δεν ξαναγίνεται!!! Και σίγουρα ήταν άδικος ο βασικός μέτοχος της τράπεζας που τον πέταξε με τις κλωτσιές και δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, ούτε να τον ακούει!