Tο πρώτο τρέιλερ για τη σειρά της Disney+ «Moon Knight», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Oscar Isaac και Ethan Hawke αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας η Marvel Studios

Το trailer αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα ράγκμπι των Arizona Cardinals και Los Angeles Rams στο NFL Super Wild Card, τους ήχους του “Day ‘N’ Nite” του Kid Cudi.

Στο «Moon Knight», που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, ο Oscar Isaac υποδύεται τον Marc Spector, έναν πρώην στρατιώτη που πάσχει από  διαταραχή ταυτότητας, η οποία εκδηλώνεται ως εντελώς ξεχωριστά άτομα.

Γίνεται ο «αγωγός» για τον αιγυπτιακό θεό της σελήνης Khonshu, κάτι που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο το άγχος του Marc για την ψυχική του ασθένεια.

Μαζί με το trailer της σειράς, κυκλοφόρησε και η αφίσα, η οποία παρουσιάζει το όπλο του χαρακτήρα, ένα σούρικεν στο σχήμα μισοφέγγαρου, γνωστό και ως Crescent Darts.

O «κακός» Ethan Hawke

Στο τρέιλερ, με θέμα το «Day ‘n’ Night» του Kid Cudi, ο Marc δεν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ της κανονικής του ζωής και των ονείρων του. Παίζει με τον κύβο του Ρούμπικ, χωρίς να μπορεί να αποκοιμηθεί, για να πεταχτεί από το κρεβάτι πανικόβλητος με το πόδι του δεμένο στο κρεβάτι του.

Αφού επισκέφτηκε ένα μουσείο στην αρχαία Αίγυπτο, βλέπει ένα όραμα του Khonshu και αργότερα συναντά τον κακό Ethan Hawke,  έναν ηγέτη που ενθαρρύνει τον Marc να αγκαλιάσει το σκοτάδι μέσα του.

Το τρέιλερ τελειώνει με τον Marc να τυλίγεται από τη στολή του Moon Knight και μια φωτογραφία του να χτυπά βάναυσα κάποιον στο πάτωμα του μπάνιου.

H σειρά «Moon Knight», η οποία θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, θα κάνει την πρεμιέρα στης στο Disney+ στις 30 Μαρτίου 2022.

Τα τέσσερα επεισόδια σκηνοθετούνται από τον Mohamed Diab και τα άλλα δύο από τους Justin Benson και Aaron Moorhead.  Η σειρά βασίζεται στα κόμικς των Doug Moench και Don Perlin, ενώ ο Jeremy Slater υπογράφει το σενάριο.