O Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε απόλυτα στο court και επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Daniel Evans, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του Monte-Carlo Masters.

Ο Έλληνας τενίστας θα έχει την 3η του ευκαιρία να διεκδικήσει αύριο έναν Masters 1000 τίτλο, καθώς κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό του Monte-Carlo Masters τον Daniel Evans με 6-2, 6-1.

O Τσιτσιπάς έκανε ένα αψεγάδιαστο ματς στα ημιτελικά του Monte-Carlo και σταμάτησε στους 21 winners, με μόλις 13 αβίαστα λάθη. Αντίθετα, δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του ο Evans, που βγήκε τελείως εκτός ρυθμού από τον πολύ καλό Στέφανο, βγάζοντας μόνο 8 winners και φτάνοντας τα 20 αβίαστα λάθη.

Χαρακτηριστικό της πίεσης που ασκούσε σήμερα ο Στέφανος στον αντίπαλό του, είναι το γεγονός πως και στα 7 games που σέρβιρε ο Βρετανός, ήρθε αντιμέτωπος με break points, ενώ τις 5 από αυτές υπέστη και το break!

Στο 2ο game του πρώτου σετ o Evans έπρεπε να “γυρίσει” το 15-40 για να κρατήσει το σερβίς του και να ισοφαρίσει σε 1-1, ενώ στο 4ο game υπέστη το πρώτο break και ο Στέφανος έκανε το 3-1. Ο Βρετανός κατάφερε να επιστρέψει προσωρινά στο σετ, κάνοντας break back στο επόμενο game και μειώνοντας σε 3-2.

Αυτό όμως ήταν το τελευταίο game που κέρδισε για το 1ο σετ, αφού ο εκπληκτικός Στέφανος ανέκτησε αμέσως το προβάδισμά του για το 4-2 και με νέο break (με love) στο 8ο game, έκλεισε το σετ με 6-2.

Στο 2ο σετ τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τον Στέφανο, που κέρδισε 5 games στη σειρά, μετέτρεψε το 1-1 σε 6-1 και πολύ γρήγορα σε 69 μόλις λεπτά, έβαλε τέλος στον ημιτελικό.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.