Θαυμασμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα του Αργύρη Γιαννίκη! Ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» επιβλήθηκε του Ατρομήτου με 1-0 και έδειξε για μια ακόμα φορά στοιχεία πολύ καλής και δουλεμένης ομάδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι επιτυχίες δεν έρχονται τυχαία.

Μπορεί και οι δύο ομάδες να ήταν αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς έχουν πάρει απόσταση ασφαλείας από την ουρά, όμως φρόντισαν να χαρίσουν ένα πολύ ευχάριστο 90λεπτο που τα είχε όλα. Γκολ, δοκάρια, πέναλτι, δυνατές μονομαχίες και γρήγορο ρυθμό.

Το γκολ του Εραμούσπε στο 32’ χάρισε ένα ακόμη «τρίποντο» στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία μπήκε με το δεξί στα πλέι άουτ και έπιασε τον Βόλο στην 7η θέση και τους 34 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Περιστεριώτες βρίσκονται στη 10η θέση με 28 βαθμούς.

Τις πρώτες καλές στιγμές του αγώνα τις είχε ο Ατρόμητος με τον Χαρίση (13’) και τον Γούτα (16’), αλλά η σπουδαιότερη καταγράφηκε για τον ΠΑΣ, όταν στο 19’ ο Παμλίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μανδάς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25’ σημειώθηκε ίσως η φάση της αγωνιστικής, με τον Μάτιτς να μην τελειώνει σωστά την ευκαιρία απέναντι στον Λοντίγκιν, κάνοντας αντίθετα μια κακή πάσα προς τον Μανούσο.

Τελικά, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που βρήκε το γκολ με τον Εραμούσπε στο 32’ να νικάει από κοντά με κεφαλιά τον Μανδά, που αρχικά είχε αποκρούσει την πρώτη του προσπάθεια, επίσης με το κεφάλι. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 44’ ο ΠΑΣ έχασε τη μεγάλη του στιγμή να κάνει το 2-0, αλλά ο Μανδάς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έπιασε πέναλτι, με τον Παμλίδη αυτή τη φορά να… αποχωρεί απογοητευμένος.

Στο 47’ ο Ματιτς δεν εκμεταλλεύθηκε την εξαιρετική ενέργεια του Χαρίση, ενώ στο 61’ ο Μανούσος έπιασε μια πολύ καλή κεφαλιά από τη σέντρα του Γκάλο, με τον Λοντίγκιν να είναι τυχερός, αφού είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιαννίκη, κατανάλωσε πολλές δυνάμεις ανασταλτικά, δημιουργώντας μία καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, αλλά στο 69’ ο Μανδάς είχε την απάντηση στο σουτ του Καρτάλη έξω από την περιοχή.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Κάστρο, Παμλίδης(76′ Mπρένερ), Καρτάλης, Ελευθεριάδης(65′ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μιλιντσεάνου(88′ Παντελάκης)

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο(71′ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον(71′ Aγκάγιεφ), Ενσικουλού(79′ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος(79′ Εντομβόνγι), Μάτιτς(52′ Mουνίθ)

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.