Ο Arnold Schwarzenegger, η θρυλική φιγούρα του κινηματογράφου και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, δεν κρύβει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με την καρδιά του. Μέσα από το podcast “Arnold’s Pump Club”, μοιράζεται ανοιχτά την εμπειρία του αποκαλύπτοντας ότι πρόσφατα υποβλήθηκε σε μια ακόμα επέμβαση, αυτή τη φορά για τοποθέτηση βηματοδότη.

Μεταξύ αυτών που είπε ο ηθοποιός, εκείνο που ξεχωρίζει είναι η επιθυμία του να εμψυχώσει και να ενθαρρύνει άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις τονίζοντας πως έχει λάβει πολλά μηνύματα.

“Την περασμένη Δευτέρα έκανα εγχείρηση, για να γίνω λίγο περισσότερο ‘εργαλείο'”. Πήρα βηματοδότη. Πρέπει να σας πω, πως μόνο και μόνο αυτό που λέω, έρχεται σε αντίθεση με την ανατροφή μου στην Αυστρία, όπου κανείς δεν μίλησε ποτέ για ιατρικά θέματα

Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα και email από ανθρώπους που γεννήθηκαν με διγλώχινη αορτική βαλβίδα, όπως εγώ, που μου λένε ότι το να μιλήσω για τις εγχειρήσεις αντικατάστασης βαλβίδας τους έδωσε κουράγιο και ελπίδα να αντιμετωπίσουν τις δικές τους. Αφού ξέρω λοιπόν, πως το να είμαι ειλικρινής, βοηθάει τους ανθρώπους, τι επιλογή έχω;”, σημείωσε ο Schwarzenegger.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Schwarzenegger αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα υγείας. Το 2018, ο ίδιος υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς για αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας ενώ είχε κάνει ξανά την ίδια επέμβαση, για πρώτη φορά, το 1997.

Διαβάστε ακόμη: