Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού με ξανθά μαλλιά και αναβιώνει την θρυλική ομορφιά της Aνίτα Έκμπεργκ.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός ανέβασε στο επίσημο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία έχει μακριά ξανθά μαλλιά με μπούκλες και φοράει ένα μαύρο σέξι φόρεμα, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes από τους φανατικούς θαυμαστές της.

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού «Madame Figaro Paris» ενσαρκώνοντας με μεγάλη επιτυχία την Aνίτα Έκμπεργκ.

H 57χρονη ηθοποιός έγινε ξανθιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, «The girl in the fountain», στην οποία πρωταγωνιστεί και είναι του σκηνοθέτη Αντοντζούλιο Πανίτσι.

H Mόνικα Μπελούτσι ενσαρκώνει την θεά της «Dolce Vita», την αιώνια μούσα του Φεντερίκο Φελίνι, Ανίτα Εκμπεργκ. Η διάσημη ηθοποιός, Ανίτα Εκμπεργκ, θεωρείται μια από τις πιο ερωτικές και όμορφες γυναίκες στην ιστορία και φυσικά η επιλογή της Μόνικα Μπελούτσι για αυτόν τον ρόλο είναι η ιδανική.

Memory: Η Μόνικα Μπελούτσι επιστρέφει με αυτή την ταινία που όλοι συζητούν

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Γκάι Πιρς, Μόνικα Μπελούτσι, Χάρολντ Τόρες, Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον

Ένας πληρωμένος δολοφόνος αναλαμβάνει ένα συμβόλαιο και μπαίνει στο στόχαστρο  τόσο του οργανωμένου εγκλήματος, όσο και της αστυνομίας.

Ριμέικ της ομώνυμης βέλγικης ταινίας του 2003 με τον Λίαμ Νίσον.

Ο Aλεξ Λιούς είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για τη διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο, οπότε πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI, η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ  αναλαμβάνουν να τον ακολουθήσουν, ενώ ο ίδιος παλεύει με την απώλεια μνήμης, που επηρεάζει κάθε του κίνηση.

Ο μετρ των blockbusters Μάικλ Κάμπεν μεταφέρει την υπόθεση της ταινίας του Έρικ βαν Λόου, που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Τζεφ Γκίραρτς, από μια βελγική πόλη στα  σύνορα Τέξας-Μεξικού, αλλάζει αισθητά το φινάλε και ακολουθεί τη γνωστή συνταγή των  αμερικανικών ριμέικ. Οπότε ο ευρωπαϊκός αέρας εξαφανίζεται, μαζί και οι δραματικές εντάσεις, και μένει τελικά ο Λίαμ Νίσον να αναλαμβάνει ακόμα μια φορά τον ρόλο του εκδικητή-τιμωρού