Μοναδικό θέαμα στους παγωμένους καταρράκτες του Νιαγάρα. Το τσουχτερό κρύο που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και τον Καναδά, προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους επισκέπτες του Νιαγάρα.

Μαγευτικό το θέαμα βλέποντας τους καταρράκτες του Νιαγάρα και τα παγωμένα τους νερά να θυμίζουν σταλαγμίτες και σταλακτίτες.

Οι καταρράκτες του Νιαγάρα πάγωσαν. Δείτε εντυπωσιακές εικόνες και βίντεο -  Value for Life

Το τσουχτερό κρύο που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και τον Καναδά, προσφέρει ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους επισκέπτες του Νιαγάρα.

Οι πολικές θερμοκρασίες κατάφεραν να παγώσουν ένα από τα διασημότερα τουριστικά σημεία της Αμερικής και του Καναδά.

ΗΠΑ: Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα από το πολικό ψύχος!

Με τα κινητά και τις φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας, οι επισκέπτες που αψήφισαν το κρύο, άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες με την βρετανική ιστοσελίδα «Daily Mail» να τις ανεβάζει στην ιστοσελίδα της. Το τσουχτερό κρύο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, όπως επισημαίνουν οι μετεωρολόγοι.

INFO GUIDE | Πάγωσαν οι καταρράκτες του Νιαγάρα

Οι πραγματικά εντυπωσιακές φωτογραφίες από τους παγωμένους καταρράκτες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου καθώς οι χρήστες των social media που τους επισκέφθηκαν, ανεβάζουν συνεχώς εικόνες με φόντο το παραμυθένιο σκηνικό.