Την τιμητική του είχε ο Γιάννης Ραγκούσης στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την συζήτηση στην τριτολογία του με ένα απάνθισμα από βρισιές που είχε γράψει πριν προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο άλλωστε είχε αποκαλέσει και ως τον «πιο ανέντιμο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης».

Όταν μιλούσε για εξαγορά στελεχών

Κατά την τριτολογία του ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στα ζητήματα της ποιότητας της δημοκρατίας και των τρολς του διαδικτύου και τα όσα είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά σκληρά πράγματα είτε για εμένα είτε για εσάς».

Διαβάζοντας ένα απάνθισμα από αυτές τις υβριστικές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναρτήσεις του κ. Ραγκούση στα social media, ο πρωθυπουργός ανάφερε  για τον Γιάννη Ραγκούση: «Πράγματι στο διαδίκτυο μπορούν να γραφτούν πολύ σκληρά πράγματα.Έχουν γραφτεί για ‘σας, έχουν γραφτεί για ΄μένα. Διαβάζω κάποια μόνο: ‘’Αρρωστημένα εγωπαθής ο Τσίπρας, ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης’’ – ‘’ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι όταν τον επικρίνεις, είναι σα να κλέβεις εκκλησία’’ – ‘’Ο Τσίπρας έχει τελειώσει πολιτικά. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα φύγει μόνος του ή εξαναγκασμένος’’. Ποιος τα έλεγε όλα αυτά; Ο κ. Ραγκούσης που κάθεται δίπλα σας. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο υποκριτής.Αυτός που ήρθε σε εσάς ή εσείς που τον δεχτήκατε;».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.