Με χαλαρή διάθεση και ενδυμασία βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε γνωστή ταβέρνα στα Βριλήσσια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ήταν μαζί με άμεσους συνεργάτες του, κλείνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την προεκλογική περίοδο. Μάλιστα σε κάλεσμα για πρόβλεψη ως προς το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αύριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκρίθηκε ότι «έχω κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα, αλλά δεν σας της λέω».

mitsotakis-geyma-1
mitsotakis-geyma-3

Κατά την παρουσία του στην «Νησιώτισσα» αναφέρθηκε και στο ατύχημα που εκτυλίχθηκε το βράδυ στον Ισθμό της Κορίνθου όταν ένα βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες. «Τα αντανακλαστικά και η ταχύτητα ήταν σημαντικά», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι «έγινε ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, η γέφυρα γκρεμίστηκε σε 12 ώρες».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό Στάδιο για την συναυλία των Coldplay. Ενώ, αύριο στις 10:30 αναμένεται να ψηφίσει στην Κηφισιά και αρκετές ώρες αργότερα, περίπου στις 18:30 θα βρεθεί στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς αναμένοντας το αποτέλεσμα της κάλπης.