Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νίκης, Δημήτρη Νατσιό.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου και κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Νατσιό για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και την ελληνική συνδρομή στην Κύπρο.
Το τετ α τετ στο Μαξίμου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κράτησε 1,5 ώρα.
Αμέσως μετά ο κ. Νατσιός μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη συζήτησή του με τον πρωθυπουργό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Του είπα του πρωθυπουργού ότι έχουμε ένα κοινό. Έχουμε δύο κόρες και ένα γιο. Παντρεύω το γιο μου το καλοκαίρι, όπως κι αυτός».
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Νίκης ρώτησε για την ενεργοποίηση του ενιαίου αμυντικού δόγματος, αλλά, όπως δήλωσε, «δεν μου απάντησε ευθαρσώς, το άφησε θολό».
Για τις οικονομικές συνέπειες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «υπάρχει επάρκεια σε όλα», ενώ ο κ. Νατσιός εξέφρασε την ανησυχία του για τον τουρισμό, ειδικά όταν υπάρχουν «ακoές πολέμου».
Στην απάντηση του, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «προβλέπει ότι θα σταματήσει ο πόλεμος».
Τέλος, ο κ. Νατσιός ρώτησε τον πρωθυπουργό «για ποιο λόγο μας χαρακτηρίζετε πατριώτες της φακής;», με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά πως «δεν εννοούσε εμάς».
Η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Νατσιό ακολούθησε αυτή που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη την περασμένη Τρίτη (3/3).