Η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη, μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε για την πολυσυζητημένη σχέση του γιού της με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα, αφήνοντας αιχμές γιατί δεν ρώτησε κανείς τη γνώμη της για την επανασύνδεση, ενώ χαρακτήρισε τη Μπαντόσα ως ένα κορίτσι χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση.

Ειδικότερα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ρωσίδα πρώην τενίστρια αφού περιέγραψε τον γιο της απρόβλεπτο σε μερικές αποφάσεις που παίρνει, τον χαρακτήρισε καλό μαθητή που μαθαίνει γρήγορα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. «Στη ζωή είναι πολύ πολύ καλύτερα», υποστήριξε.

Σε ερώτηση πώς βρίσκει την επανασύνδεση του γιου της με την Μπαντόσα, η ίδια απάντησε:

«Ειναι μία απόφαση που έχε παρθεί, δεν ρώτησε κανείς την άποψή μου».

«Όταν ήταν μαζί δεν είδα την Πάουλα ποτέ να παίζει τένις, αλλά από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου», πρόσθεσε.

«Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγατα, να έχει εμπειρίες. Οπότε με τα καλά και με τα κακά είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι».

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η ίδια απαντά:

«Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχεση», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη