Κακομεταχειρίστηκε από τρεις άντρες

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τη ζωή της έκανε η γνωστή ηθοποιός Μίνα Σουβάρι, λέγοντας πως από τα 12 έως τα 20 ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία American Beauty, καθώς και με τη συμμετοχή της στο διάσημο American Pie σε συνέντευξη που έδωσε στο People στα πλαίσια της προώθησης των απομνημονευμάτων της, με τίτλο The Great Peace.

Σύμφωνα με την ίδια, οι τρεις άνδρες, που πέρασαν από τη ζωή της εκείνη την περίοδο, είχαν κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της, δημιουργώντας της μακροπρόθεσμα πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Στα 13 της βιάστηκε από τον κολλητό φίλο του αδερφού της

«Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα. Με εκμεταλλεύτηκε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με πέταξε. Ποτέ δεν κατάφερα να εκφραστώ σεξουαλικά με υγιές τρόπο. Η επιλογή μου είχε χαθεί» δήλωσε.

Έπειτα, στα 15 της μπήκε σε μία σεξουαλική σχέση με τον τότε μάνατζερ της, χωρίς καν να το θέλει, ενώ στη συνέχεια σειρά πήρε ο «Τάιλερ», ο τρίτος και τελευταίος άνθρωπος, που την μεταχειρίστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η γνωστή ηθοποιός βρήκε τη χαμένη αυτοπεποίθηση της όταν πρωταγωνίστησε στο American Beauty.

«Μέχρι τότε, κάθε γύρισμα που έκανα, κάθε συνέντευξη που έδινα, ήταν απλά άλλος ένας ρόλος. Προσποιούμουν ότι είμαι καλά. Και τότε ήρθε εκείνη η ταινία και ξαφνικά ένιωσα ότι έχω την ευκαιρία να εκφραστώ σαν άνθρωπος, να βρω τον εαυτό μου. Ήρθε σε μία φάση, που το χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ», ανέφερε.