Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Κυρίαρχος: Το νέο ξεκίνημα και οι υπονομεύσεις

-Προτεραιότητες: ανασχηματισμός, αποκατάσταση πληγέντων, διαχείριση κορωνοιού, προσφυγικό!
-Οι υπόγειοι σχεδιασμοί από επιχειρηματικά συμφέροντα, κομματικούς και θεσμικούς παράγοντες για ενωτικά σχήματα τύπου Ντράγκι!
– Η μεγάλη επιστροφή της οικονομίας: Εκτίναξη του ΑΕΠ άνω του 10% το Β’ τρίμηνο, σε επίπεδα άνω του 2019 ο τουρισμός τον Αύγουστο, έκρηξη εξαγωγών, εξυγίανση τραπεζικού συστήματος!
– Μικρή και πλήρως αναστρέψιμη πτώση 4-5 μονάδων δείχνουν τα πρώτα δείγματα των δημοσκοπήσεων

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν οι πλειστηριασμοί ακινήτων

-Μέσα στον τρέχοντα μήνα το «ηλεκτρονικό σφυρί» θα χτυπήσει για δύο σκάφη καταμαράν κι ένα δεξαμενόπλοιο καθώς έληξε η περίοδος ανοχής και αναμονής.

Στα ύψη η τιμή του καφέ

-Το πιο «καυτό» εμπόρευμα της δεκαετίας -Πληθωρισμός και καιρικές συνθήκες εκτοξεύουν τις τιμές σε υψηλά ετών – Πως μια ερωτική απιστία έκανε τη Βραζιλία παγκόσμιο ηγέτη

Η πλήρης χρηματιστηριακή επαναφορά του κ. Σ. Κόκκαλη

Όχι μόνο κέρδισε το στοίχημα της διάσωσης της Intralot, αλλά επανήλθε δριμύτερος χρηματιστηριακά , σε όλες τις συμμετοχές του με δυναμικές αυξήσεις

Το δίπολο στο Μαξίμου και η γκρίνια Γεραπετρίτη

Έχει σχηματισθεί πλέον ισχυρό δίπολο μεταξύ του πιο έμπιστου ανθρώπου του πρωθυπουργού και διευθυντή του γραφείου του Γρηγόρη Δημητριάδη και του ανερχόμενου Άκη Σκέρτσου.

Ο πρωθυπουργός οφείλει να δώσει ένα τέλος στη διαφθορά, με αφορμή τις αυθαιρεσίες στη Μύκονο!

-Επιτακτική ανάγκη πλέον η κάθαρση στα νταραβέρια και τις ύποπτες – υπόγειες σχέσεις δημάρχων, περιφερειαρχών, πολεοδομιών, μηχανισμών – υπηρεσιών του δημοσίου, εκκλησίας με ξενοδόχους, επιχειρηματίες του real estate και των beach bars και ισχυρά συμφέροντα!

Οι 2 νέες υποθέσεις, οι 4 εφοπλιστές και η ανάσυρση των 2 θαμμένων φακέλων

Δουλειές με φούντες για την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και το ΚΕΦΟΜΕΠ καθώς οι μεγάλες υποθέσεις που ανοίγονται δεν έχουν σταματημό.

Σε πανικό οι «Ντιν και Νταν» της Ζυρίχης!

Έρχεται η ώρα της κρίσης για τους σχεδιαστές ίντριγκας, συνωμοσίας, απάτης, υπεξαίρεσης, προδοσίας!

Folli Follie: Απετράπησαν τα σχέδια των κρυφών μελών της συμμορίας!

Οι Κουτσολιούτσοι, η παρέμβαση Αξίας – Radar που διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και η ετυμηγορία – καταπέλτης της Δικαιοσύνης!

Ποινικές διώξεις σε 2 επιχειρηματίες!

Μετά από έρευνα της δικαιοσύνης και στοιχεία αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής θα βρεθούν στο προσκήνιο δύο επιχειρηματίες που θα προκαλέσουν αίσθηση.