Ο Μίλτος Πασχαλίδης εξήγησε το πώς η πατρότητα κατάφερε να τον αλλάξει, όσον αφορά τη σχέση του με τα παιδiά, δηλώνοντας πια πως είναι «επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδιστής».

Ο τραγουδιστής είπε σε συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Μπαμπά-δες», ότι: «Ήθελα να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Πριν αποκτήσω όμως την πρώτη κόρη μου, ήμουν “Ηρώδης”».

Η πατρότητα μοιάζει πολύ με την τραγουδοποιία και τις τέχνες, δηλαδή όπως αισθάνομαι μουσικός επί 24ώρου βάσεως, αισθάνομαι το ίδιο και πατέρας. Μες στη νύχτα μπορεί να με ξυπνήσει η έμπνευση για μία μελωδία ή το κλάμα του παιδιού”, δήλωσε ο Μίλτος Πασχαλίδης.

pasxalidis

Στην πορεία, ο ίδιος, εξήγησε: «Ήθελα να τα εξαφανίσω, με ενοχλούσαν. Όταν γεννήθηκε η Ευγενία, τα αγάπησα όλα. Έγινα το άλλο άκρο. Εκεί που με εκνεύριζα, εκεί που ανεχόμουν των φίλων μου, μπορούσα να γίνω babysitter. Αυτό έγινε μέσα σε μία εβδομάδα. Όταν γεννήθηκε η Ευγενία μου πήρε κάνα εξάμηνο να συνηθίσω ότι θα την έχω για πάντα».

Τέλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, τόνισε πως: «Οι κόρες μου με δίδαξαν υπομονή και ανεκτικότητα – Πλέον προσπερνώ όλα τα μηδαμινά».

Διαβάστε ακόμη: