Σε κοινές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» προχώρησαν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, για τη σχέση τους και την καθημερινότητά τους με τις κόρες τους.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε αρχικά: «Το Παρίσι είναι πιο κοντά από ποτέ, είναι μια ανάσα δρόμος. Το αγαπάω αυτό που κάνω πολύ. Εμένα η ζωή μου πήγα πάλι στο μηδέν όταν ήρθαν τα παιδιά μου. Είμαστε χαρούμενοι γονείς. Το σώμα αντέχει, οι ώμοι αντέχουν, το μυαλό δεν ξέρω αν αντέχει».

Για τον ρόλο της ως μητέρα, η Βασίλικη Μιλλούση ανέφερε: «Πριν γίνω μαμά νόμιζα ότι ζοριζόμουν στις προπονήσεις, στις Ολυμπιάδες. Από όταν έγινα και μετά, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα».

Όσο για την προεκλογική περίοδο των αυτοδιοίκητων εκλογών, η Βασιλική Μιλλούση που ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, σημείωσε: «Ήταν μια περίοδος πολύ πιεστική και δύσκολη για εμένα, γιατί ο Λευτέρης έλειπε τότε στο Παγκόσμιο και εγώ ήμουν μόνη μου με δύο παιδιά, άνοιγα ένα δεύτερο γυμναστήριο και είχa και τον προεκλογικό αγώνα. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά όμως, είχαν αίσιο τέλος όλα και προχωράμε. Είμαστε όπως όλα τα ζευγάρια, με τους τσακωμούς μας, με τις χαρές μας, τις διαφωνίες μας, τον ανταγωνισμό μας».

Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση για την κόρη του – «Ήρθε στη ζωή μου την πιο δύσκολη στιγμή»

Λευτέρης Πετρούνιας: Με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους στην Κύπρο

Διαβάστε ακόμη: