Η πρεμιέρα του επίσημου ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Michael Schumacher πλησιάζει, αφού είναι 20 ημέρες μακριά. Και για πρόγευση ενόψει της 15ης Σεπτεμβρίου, κυκλοφόρησε το video trailer από την ταινία για την ζωή του Σουμάχερ!

Μίκαελ Σουμάχερ: Η ζωή του σε ταινία- Κυκλοφόρησε το trailer

Το σχεδόν δίλεπτο απόσπασμα, δίνει μία εικόνα του τι να περιμένουμε από το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον οδηγό-θρύλο της Formula 1! Και πιστοποιεί πως όντως, συνδυάζει παρουσίαση του ανθρώπου πίσω από τον μαχητή στις πίστες αλλά και τον αποφασισμένο πρωταθλητή.

Μίκαελ Σουμάχερ: Η ζωή του σε ταινία- Κυκλοφόρησε το trailer

Παρουσιάζονται στιγμές με τη σύζυγό του, Corinna, με τα παιδιά του, Gina και Mick, από το γάμο του αλλά και από την αγωνιστική του καριέρα που είχε ως κορυφώσεις τους επτά παγκόσμιους τίτλους στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Η ίδια εμφανίζεται να λέει σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ: «Μου δείχνει κάθε μέρα πόσο δυνατός είναι ακόμα», ενώ στην συνέχεια εμφανίζονται και τα παιδιά του, Τζίνα και Μικ. Μάλιστα, ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του και είναι κι εκείνος οδηγός της Formula 1.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από την ταινία για την ζωή του Σουμάχερ

Πέρα από τα μέλη της οικογένειάς του, θα συμμετάσχει επίσης, ο αδερφός του, Ραλφ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Σεμπάστιαν Φέτελ, καθώς και άλλα πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί με τον Γερμανό θρύλο.

Να σημειωθεί ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του πριν οκτώ χρόνια, ενώ έκανε σκι. Λαμβάνει ακόμα θεραπεία για τον εγκέφαλό του.

Στην κορυφή της Formula 1

Το όνομα του Μίκαελ Σουμάχερ θα ανήκει για πάντα στο πάνθεον των κορυφαίων πιλότων της Formula 1. Γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου του 1969 σε μια κωμόπολη στην Κολωνία από μια μικροαστική οικογένεια, κατάφερε να μεσουρανήσει στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού για πάνω από 20 χρόνια, αλλάζοντας ολόκληρο το ρου της Formula 1.

Επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 91 νίκες σε Γκραν Πρι, 77 ταχύτεροι γύροι, 155 παρουσίες στο βάθρο, 308 συμμετοχές, 1.566 βαθμοί στην καριέρα του και 17 νίκες σε αγώνες με βροχή συνθέτουν τον τεράστιο μύθο του.

Συγκεκριμένα, από το 1991 μέχρι και το 2006, ο Γερμανός οδηγός συμμετείχε συνολικά σε 250 Γκραν-Πρι, από τα οποία κέρδισε τα 91, ενώ στα 154 τερμάτισε μέσα στην πρώτη τριάδα, έχοντας επίσης, άλλες 36 παρουσίες στις βαθμολογούμενες θέσεις. Στην επιστροφή του στο άθλημα από το 2010 ως το 2012, συμμετείχε σε 58 Γκραν-Πρι έχοντας έναν τερματισμό στην πρώτη τριάδα, καθώς και άλλες 30 παρουσίες στις βαθμολογούμενες θέσεις, ενώ κατετάγη αντίστοιχα στην 9η, 8η και 13η θέση του πρωταθλήματος οδηγών.