Στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από μερικούς μήνες ο φίλος και συνεργάτης του, Δημήτρης Σταρόβας, αναφέρθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας, πριν το εγκεφαλικό που υπέστη, είχε κάποια σημάδια που έδειχναν ότι κάτι συνέβαινε με την υγεία του, ωστόσο δεν επισκέφθηκε κάποιον γιατρό.

Ο ίδιος μίλησε και για τη θερμή υποδοχή που επιφύλασσε το κοινό στον Δημήτρη Σταρόβα κατά την επιστροφή του στη σκηνή, προσθέτοντας ότι «του έκανε πολύ καλό».

«Υπήρξε αποθέωση με την επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα. Είχε πολλή όρεξη και του έκανε πολύ καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο ίδιος έμαθε για το εγκεφαλικό που είχε υποστεί ο φίλος και συνεργάτης του από έναν δημοσιογράφο.

«Ανησύχησα, θύμωσα, αλλά δεν μπορούσα να τον βρίσω όταν πήγα στο νοσοκομείο. Με πήρε ένας δημοσιογράφος, δύο ώρες μετά που έπαθε το εγκεφαλικό, και έφυγα και πήγα. Έτσι το έμαθα. Ήταν απελπιστικά στην αρχή, γιατί ήταν σοβαρό, αλλά λίγες ημέρες μετά τα πράγματα ήταν καλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Τη γλύτωσε πολύ φθηνά. Ήθελα να τον δείρω, βέβαια, γιατί είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό. Του έλεγα “πήγαινε στον γιατρό”, μου έλεγε “μπορεί να μου βρει κάτι”. Και τελικά είχε μαρμαρυγή, που παίρνεις δύο χαπάκια και τελείωσε. Αλλά του έκανε το εγκεφαλικό η μαρμαρυγή από ανοησία. Εγώ πηγαίνω στους γιατρούς. Στα check-up δεν είμαι τόσο σταθερός, αλλά γενικά προσέχω», σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Διαβάστε ακόμη: