Η marketing ομάδα της νέας Barbie ταινίας φαίνεται πως ξεπέρασε τον εαυτό της με το 3D billboard που έστησε στο Ντουμπάι και το οποίο πραγματικά ξεγελάει με το πόσο αληθοφανές είναι.

Συγκεκριμένα, σε μια πλατεία κοντά στον γιγαντιαίο Μπουρτζ Χαλίφα ουρανοξύστη φαίνεται σα να έχει τοποθετεί ένα τεράστιο κουτί με μια Barbie κούκλα που στη συνέχεια αρχίζει να κινείται, σπάει το πλαστικό και κάνει ένα βήμα προς την πόλη. Η υλοποίηση της διαφήμισης είναι τόσο ρεαλιστική που το πρώτο βίντεο ξεκίνησε αμέσως να γίνεται viral. Η ανάρτηση που μπορείτε να δείτε παρακάτω έχει παραπάνω από 1 εκατομμύριο views στο Twitter μέσα σε λίγες ώρες.

Περιέργως δεν υπάρχει βίντεο από άλλη οπτική γωνία στα social media, κάτι που έκανε πολλούς να εικάζουν αν πρόκειται για κάποιο CGΙ που έγινε viral. Σας προτείνουμε, λοιπόν, να είστε επιφυλακτικοί, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση σίγουρα η ταινία με τη Margot Robbie είναι που κερδίζει από τη συζήτηση στα social media.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε ορίστε η σχετική viral ανάρτηση:

Να σημειωθεί πως το Barbie προβάλλεται αυτή την περίοδο στις ελληνικές αίθουσες.

H ταινία διαθέτει ένα all-star cast που πέρα από τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling αποτελείται και από τους: America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε περισσότερα