Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να γίνουν διάσημοι στο TikTok, αλλά μια Καναδή influencer εξομολογήθηκε ότι βρήκε μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που περίμενε στα social media.

Η Spencer Barbosa, η οποία ζει στο Οντάριο και έχει 10 εκατομμύρια followers, αποκάλυψε όλα όσα την εξέπληξαν όταν έγινε influencer.

Η 22χρονη μοιράστηκε το πώς είναι πραγματικά να είσαι σταρ του TikTok, λέγοντας ότι το βρίσκει «τρομακτικό» όταν οι θαυμαστές βρίσκουν τη διεύθυνσή της και εμφανίζονται απρόσκλητοι στο σπίτι της.

Τα αρνητικά του επαγγέλματος της influencer

Σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 600.000 φορές στο TikTok, η Spencer είπε ότι λαμβάνει αυτόκλητα σχόλια για το βάρος και την εμφάνισή της.

Μιλώντας στην κάμερα, είπε: «Αυτά είναι μερικά πράγματα που δεν ήξερα για το να είμαι influencer μέχρι που έγινα influencer. Πριν πείτε οτιδήποτε, δεν παραπονιέμαι καθόλου. Λατρεύω τη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη δουλειά, θα τη συνιστούσα ανεπιφύλακτα και είμαι πολύ ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά.

«Η έλλειψη ιδιωτικότητας, δεν ήμουν προετοιμασμένη. Όπως σας λέω, αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. Είχα ανθρώπους να χτυπούν την εξώπορτά μου στο σπίτι μου επειδή ανακάλυψαν τη διεύθυνσή μου με κάποιο τρόπο και με περίμεναν απέξω».

Η influencer πρόσθεσε ότι σε περισσότερες από μία περιπτώσεις έχει λάβει μηνύματα από ανθρώπους μόνο και μόνο για να της πουν ότι ξέρουν πού μένει.

@spencer.barbosa i posted a full youtube video answering ALL of your “influencer questions” the link is in my bio😳🩷 #girls #influencer #grwm #tea #contentcreator ♬ original sound – spencer barbosa🧚🏻


«Μου αρέσει να είμαι δημιουργός περιεχομένου, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να συνοδεύεται από το να είμαι το περιεχόμενο».

Η δεύτερη αποκάλυψή της επικεντρώθηκε στα χυδαία σχόλια που δέχεται σε καθημερινή βάση για την εμφάνισή της.

Και συνέχισε: «Κάποιος θα σε μισεί πάντα, κάποιος θα σου λέει πάντα ότι σε μισεί. Πάντα θα συγκρίνεστε με άλλους δημιουργούς περιεχομένου ή θα σας συγκρίνουν ακόμη και με αυτό που ήσασταν παλιά.

«Βασικά, αν είσαι σαν εμένα και έχεις πάρει κιλά, κάποιος θα σου πει ότι έχεις πάρει κιλά», πρόσθεσε.

Είπε ότι οι άνθρωποι συχνά έρχονται κοντά της για να ρωτήσουν πόσα χρήματα κερδίζει, κάτι που κάνουν τόσο ασήμαντα σαν να ρωτούσαν το όνομά της.

Η Spencer εξήγησε ότι οι Καναδοί TikTokers δεν επωφελούνται από το Ταμείο δημιουργών της πλατφόρμας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πληρώνονται για τα άτομα που παρακολουθούν τα βίντεό τους. Ο μόνος τρόπος για τους δημιουργούς περιεχομένου στη χώρα να κερδίσουν χρήματα είναι να κάνουν συμφωνίες με brands.

Το Ταμείο δημιουργών προσφέρει χρήματα ανάλογα με τον αριθμό των προβολών, το επίπεδο αφοσίωσης στο περιεχόμενο και εάν πληροί τις οδηγίες της κοινότητας. Ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο σε έξι χώρες: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

Η Spencer είναι γνωστή για τα ενθουσιώδη βίντεό της σχετικά με θέματα όπως το body positivity, η αγάπη της για το ροζ χρώμα και οι απλές συνομιλίες με την κάμερα.

Τα σχόλια των ακολούθων της influencer

Παρά τα αρνητικά, η Spencer ήθελε να τονίσει ότι «αγαπά» τη δουλειά της ως influencer, λέγοντας: «Αυτή είναι μια καταπληκτική δουλειά και αν θέλεις να την κάνεις, μπορείς να την κάνεις και πιστεύω σε σένα».

Οι θεατές σοκαρίστηκαν με τις αποκαλύψεις του Spencer και έγραψαν στα σχόλια: «Το θέμα της διεύθυνσης είναι πραγματικά τρομακτικό», «Μερικοί άνθρωποι δεν είναι καλοί και δεν έχουν κανέναν σεβασμό», «Ουφ, σχόλια για την αύξηση του βάρους».

Η Spenver είχε γίνει viral στο παρελθόν το 2023 επειδή απάντησε στους άντρες που μισούν τις τρίχες του σώματος κατηγορώντας τις «ανεπιθύμητες απόψεις» τους και καλώντας τους άλλους να «αγκαλιάσουν την τρίχα».

Είπε ότι είχε ταλαιπωρηθεί με τρίχες στο σώμα από μόλις επτά ετών, αλλά αρνείται να δεχτεί ότι είναι «ανθυγιεινό» ή «αρρενωπό».

Και δεκάδες άλλοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να της πλημμυρίσουν με επαίνους και να εκφράσουν τις δικές τους σκέψεις για το θέμα.

Διαβάστε ακόμη: