Στα νιάτα της ήταν πανκ. Σήμερα, η Κίτι Ινκ από την Αυστρία μοιάζει σαν να έχει βγει από κόμικ καθώς έχει μεταμορφωθεί σε Barbie με εξωπραγματικά χαρακτηριστικά.

Καταβάλλοντας το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ και ύστερα από 14 αισθητικές επεμβάσεις, η Κίτι θεωρεί ότι μοιάζει με την πολυαγαπημένη κούκλα πολλών κοριτσιών.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, στο σώμα της οι γιατροί έχουν τοποθετήσει 3,2 κιλά σιλικόνης.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Bild, η Κίτι δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι ανέκαθεν την γοήτευε ό,τι ήταν ακραίο, ασυνήθιστο, απαγορευμένο, κάθε εμφάνιση που ήταν υπερβολικά ψεύτικη και σέξι.

Η Κίτι γεννήθηκε στη Βιέννη σε μία άκρως συντηρητική οικογένεια.

«Μεγάλωσα σε ένα πολύ συντηρητικό περιβάλλον που δεν μου επέτρεπε να βάλω μέικ απ ή να ντυθώ με τρόπο που θα τραβούσε την προσοχή των άλλων», λέει χαρακτηριστικά.

Μετά το σχολείο, βίωσε την προσωπική της απελευθέρωση και εκπαιδεύτηκε ως tatoo artist.

Το 2008 είχε την ιδέα να μεταμορφωθεί σε Barbie.

«Τότε προχώρησα σε αυξητική μαστού για πρώτη φορά -με τη βοήθεια ενθεμάτων σιλικόνης απέκτησα 400 κυβικά εκατοστά σε κάθε στήθος». Αλλά, όπως είπε, αυτό δεν της έφτανε. Τώρα έχει 1050 κυβικά εκατοστά σιλικόνης σε κάθε στήθος.

Ο κατάλογος των επεμβάσεων για να γίνει μία εξωπραγματική Barbie είναι μακρύς: λιποαναρρόφηση στο πηγούνι, το λαιμό, το στομάχι, τους μηρούς, τους γοφούς και τα χέρια, ενέσεις στα μάγουλα και τα χείλη, ένα λίφτινγκ με νήματα για έξτρα μυτερό σχήμα προσώπου και -όπως λέει- μία εξαιρετικά επώδυνη μεγέθυνση της οπίσθιας πλευράς της με σιλικόνη.

Ερωτηθείσα για τους λόγους που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της με τόσες επεμβάσεις, η Κίτι δηλώνει χωρίς δισταγμό:

«Για μένα, όλα πρέπει να είναι θεαματικά και ασυνήθιστα. Η μεταμόρφωση του σώματός μου είναι μέρος της καλλιτεχνικής μου έκφρασης. Και δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς του σώματος αλλά και θέμα αλλαγής και απελευθέρωσης του μυαλού μου».

Ωστόσο, η αξιοπερίεργη μεταμόρφωσή της έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην οικογένειά της, όπως υποστηρίζει.

«Οι φίλοι μου με αγαπούν όπως είμαι και τους αρέσει να εμφανίζονται μαζί μου. Αλλά οι γονείς μου ήταν εξαρχής ιδιαίτερα αναστατωμένοι και απογοητευμένοι. Ο αδερφός μου επίσης μισούσε αυτό το στυλ από την αρχή. Και τελικά, η οικογένειά μου διέκοψε κάθε επαφή μαζί μου. Είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία» λέει η Κίτι.

Πάντως, για την Αυστριακή Barbie, οι αισθητικές επεμβάσεις είναι πλέον εθισμός.

«Πάντα δοκιμάζω πιο τολμηρά ρούχα και μέικαπ. Τώρα ο επόμενος στόχος μου θα είναι η αυξητική μαστού με ενθέματα σιλικόνης -από 1050 σε 1500 κυβικά εκατοστά σιλικόνης σε κάθε στήθος».

Διαβάστε ακόμη: