Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν και πλέον έχουμε πολλές επιλογές για να ποντάρουμε. Στη Super League το ενδιαφέρον σήμερα επικεντρώνεται στα play out. Μετράει το βαθμολογικό κίνητρο σε αυτά τα ματς.

Ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός θέλουν μόνο τη νίκη στα εντός έδρας παιχνίδια τους με τους βαθμολογικά αδιάφορους Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα. Μεγάλες είναι οι αποδόσεις και αξίζουν να παιχτούν. Στο 2,35 είναι ο «άσος» του Ατρομήτου και στο 1,94 αυτός του Αστέρα Τρίπολης στο Πάμε Στοίχημα.

Στη Γερμανία η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και έχει ελπίδες για να πάρει το εισιτήριο για το Champions League. Πιθανή είναι η νίκη της στο ματς με τη Χέρτα Βερολίνου, η οποία παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στην Premier League η Άρσεναλ είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Λιντς. Δύσκολα θα έχει απώλεια στην έδρα της. Ανεβαίνει στο 2,40 η απόδοση αν συνδυαστεί ο «άσος» της με το Over.

Στην Ιταλία η Αταλάντα έδειξε σημάδια ανάκαμψης στο 2-1 κατά της Έμπολι. Την αδικεί το σκορ, αφού μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Έχει την ευκαιρία για μία ακόμα νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρεμονέζε, η οποία είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό και έχει το μυαλό της στον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης με τη Φιορεντίνα.

Διαβάστε περισσότερα