Εντολή στις BNP PARIBAS, Citigroup, και HSBC ως Από Κοινού Γενικούς Συντονιστές (Joint Global Coordinators) έδωσε η Metlen, προκειμένου να διοργανώσουν για λογαριασμό της μία σειρά από εξ’ αποστάσεως συναντήσεις με επενδυτές που επενδύουν σε τίτλους σταθερού εισοδήματος στην Ευρώπη, οι οποίες συναντήσεις θα ξεκινήσουν την 7η Οκτωβρίου 2024.

Υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς, θα ακολουθήσει διάθεση πράσινων ομολογιών, χωρίς εξασφαλίσεις, ονομαστικής αξίας 500 εκατομμυρίων με διάρκεια 5 ετών (NCL/Μη Ανακλητές) (η «Έκδοση» και οι «Ομολογίες» αντίστοιχα).

Δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η Έκδοση θα πραγματοποιηθεί ή ότι θα έχει το προαναφερθέν μέγεθος ή ότι θα ολοκληρωθεί.

Που θα χρησιμοποιηθούν τα κεφάλαια

Η Metlen προτίθεται να διαθέσει τα κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες για την ολοσχερή εξόφληση υφιστάμενων πρώτης τάξεως (senior) ομολογιών, ονομαστικής αξίας πεντακοσίων εκατομμυρίων ευρώ (€500.000.000), με επιτόκιο 2,5% και λήξη το 2024, εκδόσεως της Mytilineos Financial Partners S.A. (οι «Ομολογίες 2024»).

Ποσό αντίστοιχο με τα καθαρά κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση ή αναχρηματοδότηση, ολικά ή μερικά, Επιλέξιμων Πράσινων Έργων, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Πράσινης Χρηματοδότησης (Green Finance Framework) της Εταιρείας.

Οι Ομολογίες θα διανεμηθούν στο πρότυπο του Regulation S. Ηλεκτρονική Netroadshow παρουσίαση θα είναι διαθέσιμη.

Διαβάστε ακόμη: