Ο Μπειχάν Μουτλού, ένας κάτοικος της περιοχής Ινεγκέλ στην Τουρκία αναφέρθηκε στις αρχές ως εξαφανισμένος την περασμένη Τετάρτη από τους φίλους του.
Η παρέα του τον είχε χάσει μέσα στο δάσος, όπου οι φίλοι είχαν συναντηθεί για να πιούν αλκοόλ.
Αφού ήπιαν τα ποτά τους, οι χωρικοί χωρίστηκαν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Τον έψαχνε η γυναίκα του 

Στον δρόμο όμως βρήκαν τη γυναίκα του που τους είπε ότι δεν είχε επιστρέψει ακόμη και πως δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

Αμέσως οι φίλοι του άντρα ειδοποίησαν την άμεση επέμβαση, πιστεύοντας ότι ο Μουτλού είχε χαθεί στο δάσος, έχοντας κιόλας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.
Όμως όταν τα σωστικά συνεργεία άρχισαν την επιχείρηση εντοπισμού του Μουτλού μαζί με ντόπιους κατοίκους της περιοχής, ο ίδιος ο άντρας κατέληξε να ψάχνει μαζί με τους άλλους στο δάσος για τον… εαυτό του.

Χωρικός έψαχνε μαζί με σωστικά συνεργεία τον εαυτό του στο δάσος - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.09.2021

Απάντησε όταν φώναξαν το όνομα του 

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές στα τοπικά MME, ώρα αφότου είχαν ξεκινήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό του 50χρονου, ένας από τους διασώστες φώναξε το όνομα και το επίθετο του Μουτλού, με τον άντρα να απαντά απλά: «Εδώ είμαι!».
Αφού διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του και του πήραν κατάθεση για το τι ακριβώς είχε συμβεί, οι άντρες των σωστικών συνεργείων τον άφησαν σπίτι του με ασφάλεια, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Μilliyet.
Η ιστορία του μεθυσμένου χωρικού ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ στα σχόλια για τον άντρα.
«Άμα είναι να πιείς, έτσι πρέπει να πίνεις!» παρατήρησε κάποιος.
«Πώς κάνετε έτσι; Απλά, είπε να πάει μια βόλτα στο δάσος για να βρει… τον εαυτό του!» έγραψε με χιούμορ κάποιος άλλος.
«Τι ακριβώς συμβαίνει σ’ αυτή την περιοχή;» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος για τις συνήθειες των κατοίκων εκεί να του δίνουν να καταλαβαίνει με το ποτό.
«Πολύ απλά ανέβηκε σε ένα ψηλό μέρος για να μπορέσει να δει που είχε πάει!» έγραψε ένας άλλος.