Τρεις φωτογραφικές μηχανές και δυο βιντεοκάμερες, για να καταγράφει τις ανήλικες αθλήτριες στο κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση, είχε ο 57χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα (8/5) από τις Αρχές.

Συγκεκριμένα, στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός 57χρονου που φωτογράφιζε ανήλικες στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης Αττικής προχώρησαν πληρώματα της ΔΙΑΣ.

Είχε πάνω του φουλ εξοπλισμό ενώ βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία στο σπίτι του και εστάλησαν στα εγκληματολογικά της ΕΛ.ΑΣ.

Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ενώ ύστερα από σχετικές καταγγελίες πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ μετέβη στο σημείο και εντόπισε τον άνδρα, ο οποίος έφερε πάνω του πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό (φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, μπαταρίες καμερών).

Μεταμόρφωση: Ο 57χρονος νόμιζε πως δεν θα τον καταλάβουν!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, και ένα αυτοσχέδιο χάρτινο κάλυμμα για τις φωτογραφικές μηχανές, με το οποίο πίστευε ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, δύο βιντεοκάμερες, δύο μπαταρίες καμερών, μία εφημερίδα και ένα αυτοσχέδιο χάρτινο κάλυμμα για τις φωτογραφικές μηχανές.

Το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή, με τους αστυνομικούς να τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί ανήλικα κορίτσια, εστιάζοντας στην ηβική περιοχή και στα οπίσθιά τους, χωρίς προφανώς τη συναίνεση των αμέριμνων κοριτσιών που έκαναν την προπόνησή τους στο ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Μεταμόρφωση: Είχε χιλιάδες αρχεία στο σπίτι του στου Ζωγράφου

Οι αστυνομικοί μετά τη σύλληψή του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, εισέβαλαν στο σπίτι του στην περιοχή Ζωγράφου, όπου εντόπισαν και κατάσχεσαν: Τέσσερις φορητούς υπολογιστές, τρεις κάμερες, δύο τάμπλετ και 17 κάρτες μνήμης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε ακόμη: