Μαζική απόδραση σε νησιά και εξοχικά σε διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας έφερε η απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.
Για το λόγο αυτό, από νωρίς το μεσημέρι παρατηρείται απίστευτο μποτιλιάρισμα στα διόδια στις εξόδους από Αττική.

Το γεγονός ότι η απελευθέρωση των μετακινήσεων «έπεσε» Παρασκευή, οδήγησε πολλούς πολίτες να φύγουν για τριήμερο μετά τη δουλειά τους εκτός Αττικής.

Απίστευτο μποτιλιάρισμα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στην Εθνική οδό στο ρεύμα προς Λαμία.

Χαρακτηριστικό είναι οι ουρές χιλομέτρων που υπάρχουν σε κεντρικές οσδούς αλλά και στην εθνική οδό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του Φαλήρου, με τα οχήματα να μειώνουν ταχύτητα από την αρχή σχεδόν της Αθηνών – Λαμίας και μέχρι την Αχαρνών να πηγαίνουν σημειωτόν

Χαμηλές ταχύητες επικρατούν και σε Κηφισίας,Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Σοφίας, Κατεχάκη, Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Σε 38.795 ανέρχονται συνολικά τα οχήματα που εξήλθαν από τις 6:00 έως τις 18:00 από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, των εθνικών οδών Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών-Λαμίας, αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, από την Ελευσίνα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξήλθαν 19.377 οχήματα και από τις Αφίδνες 19.418. Παράλληλα, από τα ίδια διόδια εισήλθαν 11.243 οχήματα (Ελευσίνα) και 13.970 (Αφίδνες).

Πολλοί ταξιδιώτες «ξέχασαν» το τεστ κορωνοϊού

Την ίδια ώρα χάος επικρατεί στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που «μπλοκάρονται» επειδή δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τον κορωνοϊό.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τρέχουν να βρουν rapid test την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα στα γύρω φαρμακεία να γίνεται χαμός.

«Ό,τι ψάχνεις για το φετινό καλοκαίρι είναι στην Ελλάδα»

Ό,τι ψάχνεις για το φετινό καλοκαίρι είναι στην Ελλάδα. Ότι θέλεις είναι στην Ελλάδα. Με αυτό το σύνθημα ξεκινά η νέα διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ που παρουσιάστηκε χθες με θέα τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης σημείωσε ότι «Θα είναι καλύτερα φέτος, πολύ καλύτερα».

Μέσα από τα θέλω απλών καθημερινών ανθρώπων που ζουν στο εξωτερικό, η καμπάνια δείχνει τον δρόμο προς την Ελλάδα. Ανοίγοντας πανιά με ασφάλεια σε κάθε γωνία της χώρας μας σε κάθε μικρό ή μεγάλο ελληνικό νησί.

Ο Χάρης Θεοχάρης υποστήριξε πως από χθες έχουν ξεκινήσει να στέλνουν στοιχεία στην βρετανική κυβέρνηση όπου ο ίδιος βλέπει να υπάρχει η θέληση να βγούμε από την πορτοκαλί λίστα και να μπούμε στην πράσινη.

Δειτε ολες τις τελευταιες Ειδησεις απο την Ελλαδα και τον Κοσμο, τη στιγμη που συμβαινουν, στο Radar.gr.