Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha. Πρόκειται για μια επιστροφή της παρουσιάστριας στο κανάλι έπειτα από 5 χρόνια.

Ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Μεταγραφή στον Alpha για την Κατερίνα Καινούργιου
Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα. Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι η εκπομπή Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.