Να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι προσπαθούν με κάθε μέσο που διαθέτουν οι Αρχές.

Στο «τραπέζι» των ερευνών μπαίνει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως μεταδίδει το Mega, το σενάριο πίσω από την ανθρωποκτονία να βρίσκεται κύκλωμα με εμπόριο κρυπτονομισμάτων και τα άτομα με τα οποία ο 31χρονος είχε επικοινωνία.

Μεσολόγγι: Έρευνες για κύκλωμα με εμπόριο κρυπτονομισμάτων πίσω από την δολοφονία του Μπάμπη

Τη συγκεκριμένη νέα παράμετρο στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη έφερε στο προσκήνιο όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (26/1) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA μία συσκευή που βρέθηκε στα προσωπικά αντικείμενα του 31χρονου θύματος.

Οι Αρχές εξετάζουν το ότι ο 31χρονος είχε το μηχάνημα για τα bitcoin που μοιάζει με ρούτερ και στην ουσία βρίσκει κρυπτονομίσματα.

Επειδή έχει μεγάλο κόστος η όλη διαδικασία με τα κρυπτονομίσματα, φέρεται να προσέγγιζε άτομα με το πρόσχημα την απόκτηση χρημάτων.

Ο 31χρονος φέρεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να έπαιρνε από τα συγκεκριμένα κάποια χρήματα για να αγοράσει τον εξοπλισμό και να τον στήσει, είτε έπαιρνε χρήματα για να τους δώσει τα κρυπτονομίσματα.

Μεσολόγγι: Απειλούσε να αυτοκτονήσει ο κρεοπώλης

Στο μεταξύ, άσχημη φέρεται να είναι η ψυχολογική κατάσταση του 50χρονου κατηγορούμενου κρεοπώλη από το Μεσολόγγι, ο οποίος προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη.

Το βράδυ της Τετάρτης (24/1) όταν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι πλέον θα είναι για αρκετό καιρό πίσω από τα κάγκελα, είχε επεισόδιο κατά το οποίο φέρεται να είπε ότι θα αυτοκτονήσει.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του Κορυδαλλού ενημέρωσαν τη διοίκηση των φυλακών και μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο για εξέταση από γιατρό, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε και πάλι στο κελί του.

Διαβάστε ακόμη: