«Έκανα σωστή επιλογή». Με αυτές τις τρεις λέξεις ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε τη συνέντευξή του, την πρώτη που έδωσε στη Γαλλία μετά τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο γνωστό περιοδικό «France Football».

Ο Μέσι στη συνέντευξη μίλησε για την απόφασή του να φύγει από την Μπαρτσελόνα και υπεραμύνθηκε της επιλογής του. «Δεν έκανα κανένα λάθος. Δεν ήταν λανθασμένη η κίνησή μου να φύγω από την Μπαρτσελόνα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ούτε ήταν λάθος μου που επέλεξα την Παρί για να συνεχίσω την καριέρα μου», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Ο Φλοράν Τορκού, δημοσιογράφος που συμμετείχε στην πραγματοποίηση αυτής της συνέντευξης, έδωσε ορισμένα στοιχεία για τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά το θέμα της Παρί Σεν Ζερμέν, ένα ζήτημα θα είναι τα πρώτα του βήματα στο σύλλογο, αλλά και η σχέση του με τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ εντός του «MNM».

Ο Μέσι αρχίζει σιγά σιγά να προσαρμόζεται στο στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Ποτσετίνο και αυτό είναι εμφανές στα τελευταία παιχνίδι της Παρί.

Ο Αργεντινός σταρ μάλιστα σκόραρε το πρώτο γκολ στο παιχνίδι του Champions League με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και είχε δηλώσει ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Δεν έχω παίξει πολύ τελευταία, είχα μόνο ένα παιχνίδι εδώ. Προσαρμόζομαι σιγά-σιγά. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να συνεχίζουμε να νικάμε.

Η σχέση μας θα γίνει όλο και καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει όλοι να ωριμάζουμε μαζί, να βελτιώνουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Νικήσαμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, εναντίον ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου, που ήταν στον τελικό την προηγούμενη χρονιά. Πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώσουμε πολλά για το μέλλον».

Στο Παρίσι περιμένουν να απολαύσουν πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις από τον «καλλιτέχνη» της μπάλας!

Ο «ψύλλος» μίλησε επίσης για τη νίκη της Αργεντινής στο Copa America αυτό το καλοκαίρι, ενώ εκτιμάται ότι θα μπορούσε επίσης να έχει αναφερθεί στις πιθανότητές του να κατακτήσει την «Χρυσή Μπάλα» του 2021, που θα απονεμηθεί από το France Football στις 29 Νοεμβρίου.

Η συνέντευξη του Μέσι στο γαλλικό περιοδικό θα δημοσιευθεί το Σάββατο.