Αφού έδωσε την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του ο Αργεντινός αστέρας ανοίγει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς έχει δώσει τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 34χρονος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι λογικό στο Παρίσι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να δουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, που ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσι.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν στην Γαλλία, πρόκειται να πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο του Παρισιού, το μεσημέρι της Δευτέρας (09/08) και δεν αποκλείεται κι εντός της ημέρας (09/08) να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πάντως, οι άνθρωποι της Παρί δεν πρόκειται να παρουσιάσουν τελικά τον «Λίο» στον Πύργο του Άιφελ, παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.

Από νωρίς στο αεροδρόμιο οι φίλοι της Παρί για να τον υποδεχθούν

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας φίλοι της Παρί, τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Παρισιού, προκειμένου να υποδεχθούν τον Λιονέλ Μέσι.

Ολο και περισσότεροι φίλαθλοι της Παρί έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο, οι οποίοι μαζί με τηλεοπτικά συνεργεία που έχουν στήσει ήδη τις κάμερες και δημοσιογράφους περιμένουν με μεγάλη αγωνία τον Λιονέλ Μέσι. Κόσμος υπάρχει και έξω από το γήπεδο της ομάδας, «Παρκ Ντε Πρενς», καθώς εκεί θα κατευθυνθεί ο «Λίο» μετά την άφιξή του.

Στη Γαλλία αναφέρουν πως εντός της ημέρας (9/8) ο Αργεντινός άσος αναμένεται να πατήσει το πόδι του στη Γαλλία, μιας και τα έχει βρει σε όλα με τους Παριζιάνους.

Ο 34χρονος επιθετικός, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία των Παριζιάνων προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Πουλάει έξι παίκτες για να “χωρέσει” ο Μέσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Athletic”, η γαλλική ομάδα αναμένεται να βάλει πωλητήριο τουλάχιστον έξι παίκτες προκειμένου να επέλθει οικονομική ισορροπία στην ομάδα. Οι πρώτοι παίκτες μάλιστα που φαίνεται να μπαίνουν στην σχετική λίστα είναι οι Μάουρο Ικάρντι (28 χρονών, επιθετικός), Άντερ Ερέρα (28 χρονών, κεντρικός μέσος), Αμντού Ντιαλό (25 χρονών, σέντερ μπακ), Ινρίσα Γκέιγ (31 χρονών, αμυντικός μέσος), Τίλο Κέρερ (24 χρονών, σέντερ μπακ), Ραφίνια (28 χρονών, κεντρικός μέσος), ενώ ενδεχομένως να ακολουθήσουν κι άλλοι.