Η κόρη της αγαπημένης Μέριλ Στριπ, αποκάλυψε ένα στοιχείο της ηθοποιού που την εκνευρίζει πάρα πολύ.

Η Λουίζα Τζέικομπσον, αναφερόμενη στην μητέρα της είπε: «Μπορεί να ξεκινήσει να μιλάει με κάποιον και να έχει μία συγκεκριμένη προφορά. Ξαφνικά, μέσα σε δύο λεπτά, δεν της παίρνει παραπάνω, ξεκινάει να μιλάει και εκείνη με την ίδια προφορά. Είναι ντροπιαστικό».

H Λουίζα Τζέικομπσον που είναι επίσης ηθοποιός, εξήγησε πως ο συνομιλητής της δεν μπορεί να καταλάβει αν το κάνει άθελά της ή αν τον ειρωνεύεται με αυτόν τον τρόπο.

Για να ελαφρύνει την συζήτηση, ο Τζίμι Κίμελ έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «Και συνήθως παίρνει Όσκαρ κάνοντάς το αυτό, έτσι;». Ο παρουσιαστής αναφερόταν στη χαρακτηριστική βρετανική της προφορά στην ταινία «The Iron Lady», όπου κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, υποδυόμενη την Μάργκαρετ Χίλντα Θάτσερ, πρώην Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το απίστευτο βίντεο από τον αυτοσχεδιασμό της

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει το υποκριτικό ταλέντο της Μέριλ Στριπ. Άλλωστε πριν από λίγο καιρό στέφθηκε με τον τίτλο: «η βασίλισσα του αυτοσχεδιασμού»

Ο σκηνοθέτης της υποψήφιας για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Don’t Look Up», μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο από τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας του Netflix, στα οποία αποτυπώνεται η «συναρπαστική» ικανότητα της Μέριλ Στριπ στον αυτοσχεδιασμό.

Στην ταινία, που σχολιάστηκε έντονα για τα μηνύματα που μεταδίδει για τη σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον, την πολιτική, τα μίντια και τα κοινά, η Στριπ υποδύεται την πρόεδρο της Αμερικής,  μια θηλυκή εκδοχή του Ντόναλντ Τραμπ, που καλείται να διαχειριστεί το τέλος του κόσμου, έχοντας στο πλευρό της τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Τζένιφερ Λόρενς, την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Τζόνα Χιλ.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταλαντούχα ηθοποιός εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους στα γυρίσματα της ταινίας, όταν αυτοσχεδίασε 25 διαφορετικές φορές για μια σκηνή της στο οβάλ γραφείο, υποδυόμενη ότι μιλάει στο τηλέφωνο.

«Δεν επανέλαβε τίποτα. Ήταν αξιοθαύμαστο. Στην αρχή της σκηνής έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο και η Μέριλ αυτοσχεδίασε ένα διαφορετικό τηλεφώνημα σε κάθε λήψη που κάναμε. Ήταν ένας αριστοτεχνικός αυτοσχεδιασμός, δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο και δεν υπερβάλω. Έκανε 20 με 25 διαφορετικές παράλογες κλήσεις και εντελώς διαφορετικές», ανέφερε ο ΜακΚέι.