Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους Έλληνες celebrity που έχουν τους περισσότερους followers στο Instagram και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αναρτήσεις της να γίνονται ανάρπαστες κερδίζοντας πολλά likes και σχόλια.

Τώρα που μπήκε το καλοκαίρι λοιπόν, η καταξιωμένη παρουσιάστρια η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, εκφράζει μέσω του προσωπικού και επίσημου λογαριασμού της στο Instagram τις σκέψεις της προσπαθώντας να διατηρήσει μια επαφή με τους ακολούθους της.

Απολαμβάνει κάθε στιγμή του καλοκαιριού

Και λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει κάθε στιγμή του καλοκαιριού που ξεκινά καθώς λατρεύει τις καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης και αυτό δεν το έκρυψε ποτέ. Με την πρώτη ευκαιρία, η διάσημη παρουσιάστρια έμπαινε στο πλοίο της γραμμής, για να βρεθεί στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, όπου διατηρεί το ησυχαστήριό της αλλά και ο Μάκης Παντζόπουλος την επιχείρησή του.

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν, πιστή στην επικοινωνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία παραδέχομενη πως ο καλοκαιρινός καιρός την ξεμυαλίζει.

Επιστρέφει στο MEGA από όπου ξεκίνησε

Ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια το 1991, από το κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη. Έπειτα, το 1992, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» ενώ συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Το 1995, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για μια σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» μαζί με τον Κώστα Καρρά. Επίσης, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία την ανέδειξε ως παρουσιάστρια και κράτησε δέκα χρόνια. Παράλληλα παρουσίαζε και τα «Καλλιστεία ΑΝΤ1» ενώ έκανε καλεσμένη (guest) εμφάνιση στις σειρές «Καραμπόλα» (1997) και «Νταντά για όλες τις δουλειές» (1998).

Το 2005, πήρε μεταγραφή για το κανάλι ALPHA και ανέλαβε τη παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καφές με την Ελένη», η οποία ολοκληρώθηκε σε έξι σεζόν. Από το 2011 μέχρι το 2020, παρουσίαζε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Ελένη» ενώ παράλληλα εμφανίστηκε ως γκεστ στις σειρές «Από άλλο ανέκδοτο» (2014) και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (2017).