Ο ΜέμοςΜπεγνής μίλησε για τις προσωπικές του αξίες και αρχές που δεν είναι διατεθειμένος να παραβιάσει. Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός, που είναι vegeterian, δήλωσε ότι ακόμη και αν του προσφέρονταν 500.000 ευρώ, δεν θα διαφήμιζε ποτέ αλλαντικά. Όπως τόνισε, δεν μπορεί να προδώσει τις διατροφικές – ιδεολογικές επιλογές του.
Στο παρελθόν, ο Μέμος Μπεγνής έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, ωστόσο εξήγησε πως τα χρήματα δεν αποτελούν για εκείνον το κυρίαρχο κίνητρο για να αποδεχτεί μία πρόταση. Σχολιάζοντας γιατί δεν θα έπαιρνε μέρος σε διαφημιστικό αλλαντικών – ακόμα και με υπέρογκη αμοιβή, δήλωσε: «Διαφήμιση έχω κάνει στην τηλεόραση. Αν μου πρότειναν πολλά χρήματα για να διαφημίσω αλλαντικά, δεν θα το έκανα γιατί είμαι vegeterian. Δεν μπορώ να προδώσω τις αρχές μου. Να τρώω παριζάκι στην τηλεόραση; Ούτε για 500.000 ευρώ δεν θα το έκανα».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε τους λόγους, που επιλέγει να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media, τονίζοντας πως η δουλειά του δεν πρέπει να μετατραπεί σε τηλεμάρκετινγκ.
«Θα ποστάρω ένα ταξίδι, θα ποστάρω μια δουλειά, αλλά δεν θα ποστάρω στιγμές της ζωής μου ποτέ. Δεν το λέω ψωνίστηκα αυτό το πράγμα, αλλά η δουλειά μας, είναι μια δουλειά που δημιουργεί ένα παραμύθι. Αν με βλέπει ο άλλος σπίτι μου, αγουροξυπνημένο, με την παντόφλα, πάει η εικόνα, χάλασε. Από ηθοποιοί έχουμε γίνει πωλητές κοσμημάτων. Φτάνει λίγο ρε παιδιά, ξεχνάμε το λειτούργημά μας. Δεν σε παίρνουν στα σοβαρά όταν κάνεις τηλεμάρκετινγκ στο Instagram», δήλωσε ο ηθοποιός.